Es-Es'ten son dakika 'savcılık' açıklaması

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Es-Es'ten son dakika 'savcılık' açıklaması
A
a

Cumhuriyet Başsavcılığı 2013-2015 yılları arasında eski yönetim tarafından Eskişehirspor yönetimi tarafından derneğin hesaplarında usulsüzlük yapıldığı iddiası üzerine harekete geçti.

Sütiş Eskişehir
Cumhuriyet Başsavcılığı 2013-2015 yılları arasında eski yönetim tarafından Eskişehirspor yönetimi tarafından derneğin hesaplarında usulsüzlük yapıldığı iddiası üzerine harekete geçti. Başsavcılığın emri üzerine Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünce bir denetleme heyeti görevlendirildi. Heyet bugün Eskişehirspor tesislerine giderek denetlemelere başlayacak. Konuya ilişkin Eskişehirspor resmi sitesinden açıklama geldi. Açıklamada, “Görülüyor ki, Kulübümüzün "2013-2014 ve 2015 yıllarında gerçekleştirilen bazı icraatlarla ilgili Savcılığa suç duyurusunda bulunduğu" haberleri basında yer almaktadır. Kulübümüz, bir denetleme şirketinin, 3 Mart 2017 tarihli 'Denetleme Raporu'na istinaden hazırladığı rapor gereğince böyle bir suç duyurusunda bulunmuştur.  Yönetimimiz, iş başına geldiği andan itibaren yeni bir 'Denetleme' için, dünyaca tanınmış bir Bağımsız Denetleme Şirketine, Kulübümüzün 2012-2017 yılları arasında gerçekleşen işlemler için başvurduğu kamuoyunca bilinmektedir. Bu Denetleme Raporlarının bir bölümü zaten kamuoyu ile paylaşılmıştır.  Kulübümüz, bu Denetleme Raporları için de yeni bir suç duyurusunda bulunma hazırlığı içindedir. Bu açıklamanın, Kamuoyu'nda oluşacak yanlış anlamaları gidermek için yapılması gerektiğine inanıyoruz” denildi.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Mehmet Ali Girgin 9 Kasım 2017 13:03

Bu denetimleri titizlikle yapsınlar çünkü takımın paraları pancar kooperatif borçları na gitti haa denetimin raporları ne olmuş onlar da bu oyunu seyretmişse onlarda suçlu

1 1 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi