Es Es'te iki flaş imza! Takımda kaldılar

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Es Es'te iki flaş imza! Takımda kaldılar
A
a

Eskişehirspor’da sözleşmeleri sona eren Hürriyet Güçer ve Semih Güler ile sözleşme yenilendi. Her iki oyuncuda resmi imzaları attı. 

Sütiş Eskişehir

Eskişehirspor'da sözleşmeleri sona eren futbolculardan kaptan Hürriyet Güçer ile takımın vazgeçilmez oyuncularından Semih Güler resmi sözleşmeyi imzaladı ve takımda kaldı.

Futbolda son senesi 

Eskişehirspor’da geçtiğimiz sezon takım kaptanlığını yapan Hürriyet Güçer ve stoper Semih Güler’in sözleşmesi sona ermişti. Siyah Kırmızılı yönetim 1 sezon daha futbol oynamak isteyen ve 2019’da jübile yapmayı düşünen Hürriyet Güçer ile görüşme yaparak deneyimli oyuncu ile 1 yıl daha sözleşme uzattı. Ortak liste çalışması yapan İsmail Ilgaz ve Erdal Şahbaz bu imzayı resmi siteden duyurdu. 

Semih ile 3 yıl daha!

Sözleşmesi sona eren bir diğer oyuncu Semih Güler ile de Siyah Kırmızılı yönetim sözleşme uzattı. Yaklaşık 2 hafta önce açıklamada bulunan Semih önceliğinin Eskişehirspor olduğunu ve Siyah Kırmızılı formayı giymek istediğini açıklamıştı. Bunun ardından Başkan Yardımcıları Şahbaz ve Ilgaz, Semih ile görüşme yaparak anlaşma sağladı. Semih 3 yıllık yeni sözleşme imzaladı.

Kaynak: Anadolu Gazetesi


Eskişehirspor yeni teknik direktörünü buldu

 

Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
eskişehirspor 10 Haziran 2018 20:03

semihe fazla değil ama hürriyete çok sevindim keşke 10 yıl daha oynasan kaptan:D

0 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi