Es Es taraftarlarından Dorukhan'a tepki

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Es Es taraftarlarından Dorukhan'a tepki
A
a

Beşiktaş ile anlaşma sağlayan Dorukhan Toköz’ün kulübe bonservis bedeli kazandırmamasının ardından taraftarlar tepki gösterdi.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Eskişehirspor’un alt yapısından yetişen Dorukhan Toköz 3 sezondur A Takım’ın değişmez oyuncusu oldu. Hem sağ bekte hem de orta sahada forma giyebilen 22 yaşındaki oyuncu Ümit Milli Takımı’nda formasını giymeye devam ediyor. Gelecek vaat eden futbolcular arasında gösterilen Dorukhan Toköz’den Eskişehirspor ne yazık ki bonservis ücreti kazanamayacak. Es Es sözleşmesi sona eren Dorukhan’dan 1 milyon TL yetiştirme bedeli kazanacak.

Eskişehirspor tribünleri de Dorukhan Toköz'e tepkili. Altes Tribün lideri Erkan Koca yaptığı açıklamada, “Bedavaya İstanbul takımlarından birine gidiyor. Sonrada sokakta, kahvede, halk bize Eskişehirspor ne olacak diyor. Kusura bakmayın da bu kafayla hiç bir şey olmaz” dedi. Ne yazık ki Eskişehirspor bu transferden sadece 1 milyon TL değerinde yetiştirme bedeli alabilecek.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Onay 28 Mayıs 2018 03:27

Adam sizin keyfinizi mi bekliyecekti? Futbol profesyonel bir spordur gereğini yapmazsanız, geyiğini yapmak zorunda kalırsınız!!

3 3 Cevap Yaz
Emre şan 27 Mayıs 2018 23:30

Ne alakası var bu borcu bu takımı bu batağa Dorukhan mı yaptı çocuk para almadan aylarca oynadı üstüne düşeni yaptı şimdide geleceğine bakacak tabiki gereksiz polemik yaratıp asıl suçluları saklamayın. Erkan efendi senelerce büyük başkan diye Halil'in peşinden gitmedi mi...

1 2 Cevap Yaz
bilek26 27 Mayıs 2018 18:45

demek ki hiç bir futbolcuya eskişehirin çocuğu deyip özel alkışlamayacaksın şımartmıyacaksın sözleşme yenilemiyor mu kadro dışı bırakacaksın.

3 0 Cevap Yaz
ahmet kahraman 27 Mayıs 2018 15:23

Sezon başında dorukhanla sözleşme yenilendi diye haber vardı bu gazetede. Hatta Sinan başkanla resmi bile vardı imza atılırken. Biri bize gerçeği bir anlatsa. Nasıl sezon basinda 4 yıllığına yenilenen sözleşme sezon sonunda doluyor?

0 2 Cevap Yaz
Efsane 27 Mayıs 2018 13:54

Devre arasinda halil imza attirsaydi cocuga sorumsuzluk yoneticilerde yolun acik olsun DORUKHAN

1 1 Cevap Yaz
Dorukhan 26 Mayıs 2018 22:24

ne demiş atalarımız ? besle kargayı......!

7 7 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi