Es Es taraftarı reklam filminde oynayacak!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Es Es taraftarı reklam filminde oynayacak!
A
a

Vodafone’un Babalar Günü için çekeceği reklam filminde Eskişehirspor taraftarının yer aldığı projeyi seçmesi üzerine Eskişehirspor Taraftarlar Birliği (ETB) Başkanı Murat Diri açıklamalarda bulundu

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi

Eskişehirspor taraftarlarının boy göstereceği Babalar Günü reklam filmi tüm dünyada aynı anda gösterilecek.

Babalar Günü için

Vodafone, tüm dünyada aynı anda gösterilecek olan Babalar Günü reklamı için Eskişehirspor taraftarının olduğu projeyi seçti. Reklam filminin çekimleri, 3 Haziran Pazar günü saat 10.00’da Eskişehir Yeni Atatürk Stadyumu’nda başlayacak. Eskişehirspor Taraftarlar Birliği (ETB) Başkanı Murat Diri, sosyal medya hesabından konu ile ilgili olarak Eskişehirlilere seslendi. Diri, “Tüm dünyada aynı anda gösterilecek Babalar Günü için hazırlanan bu reklamda olmak tüm Eskişehirsporluların görevidir” dedi.

“Binlerce siyah binlerce kırmızı” 

Murat Diri “İlk gittiğiniz maçı hatırlar mısınız?” sorusuyla başladığı sözlerini şöyle sürdürdü; ”Daha doğrusu gittiğiniz ilk maçı unutabilir misiniz? Çoğumuz ilk maçına babasının omzunda gitmemiş midir? İlk heyecan, ilk tribün, binlerce insan, ilk atmosfer...Binlerce siyah, binlerce kırmızı, ardından bize kalan ömürlük sevda...Şanslı olanlarımız, babalarına sahip olanlar yani, onunla olan hatıralarında o ilk maçı akıllarından çıkarabilir mi? Gururla taşıdık o sevdayı omuzlarımızda, tıpkı babamızın bizi taşıdığı gibi. O sıcacık el, dağ gibi omuz öğretti bize arma aşkını.”

“Tarihe bir not düşelim”

Açıklamalarına devam eden Murat Diri, “Bazılarımız yitirdik o sıcaklığı, cennete gönderdik babalarımızı. Bazılarımız çocuğuna öğretiyor nasıl aşık olunur şehrinin takımına! Bazılarımız şanslı, hala yan yanayız o büyük çınarla. Babalar günü geliyor. Kaybettiklerimizi anmak, sahip olduğumuza sarılmak için, kıymetini bilmek için ne güzel bir gün. Bu babalar gününde farklı bir sürpriz yapalım onlara. Alalım onları yanımıza, bu kez biz tutalım ellerinden, alalım yanımıza resimlerini eğer göndermişsek cennete, alalım çocuklarımızı ailemizi yanımıza unutamayacakları bir gün yaşasınlar diye, tarihe bir not düşelim diye, gidelim 3 Haziran Pazar günü yeni stadyuma, ülkede ilk kez bir Anadolu kulübü taraftarı için çekilecek reklam filminde rol oynamaya” dedi.

“Yeni kuşaklara göstereceğiz”

“Torunlarımıza izleteceğimiz bir reklam filmi çekmeye, var mısınız, bu babalar gününü bambaşka bir şekilde kutlamaya? Tüm dünyada aynı anda gösterilecek Babalar günü için hazırlanan bu reklamda olmak tüm Eskişehirsporluların görevidir. Bu hatırayı yıllarca saklayacak belki de torunlarımıza yeni kuşaklara göstereceğiz. Gelin siz de yer alın bu organizasyonda. 3 Haziran Pazar saat 10.00’da Yeni Atatürk Stadyumu’nda çekimler başlayacak. Tüm halkımızı ve taraftarımızı bekliyoruz. En güzel babalar günü hediyesini biz verelim.”

Kaynak: Anadolu Gazetesi

Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
ömer 31 Mayıs 2018 10:43

vodafon bir bablık yapsında eskişehir stadına isim sponsoru olsun.Hemen hattımı vodafona taşırım.

0 1 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi