Es Es taraftarı kahroldu

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Es Es taraftarı kahroldu
A
a

Her maçta takımına verdiği muhteşem destekle ülke gündemine oturan Eskişehirspor taraftarı 90 dakika boyunca yine takımına büyük destek verdi.

Sütiş Eskişehir
İlk yarının son dakikalarında gelen golle sarsılan taraftar ikinci yarının başlamasıyla birlikte yine coşkusunu devam ettirdi. Ancak rakip takımın golleri karşısında kahrolan taraftar gün boyu yağan yağmura aldırmadan üzüntü içinde stadı terk etti.
 

Eski günlerini aratıyor
Takımın en büyük silahı, İsveç ulusal takımının formasını defalarca giymiş olan kaptan Erkan Zengin, geçmişteki formunu adeta mumla aratıyor.  Sezon başından bu yana eski performansından uzak kalan kaptan 90 dakika sahada kalmasına rağmen rakip savunmanın markajından kurtulamadı ve tek bir olumlu harekete imza atamadan maçı tamamladı.
 

İldiz’in hesabı tutmadı
Eskişehirspor, Teknik Direktör Yücel İldiz’in takımın başına geçmesiyle birlikte bir toparlanma sürecine girdi.  Galibiyetlere tanışan Siyah Kırmızılıların Ankaragücü maçında patlama yaparak üst sıralara tırmanması bekleniyordu. Ancak evdeki hesap çarşıya uymadı. Hafta boyunca Ankara ekibine karşı galibiyet hesapları yapan İldiz’in hesabı bu kez tutmadı ve Eskişehirspor İldiz yönetiminde evindeki ilk yenilgisini aldı
 

“İnanılmaz goller kaçırdık”
Ankaragücü maçının ardından değerlendirmelerde bulunan Eskişehirspor Teknik Direktörü Yücel İldiz, “Zorlu bir müsabaka olacağını söylemiştik. Mutlak kazanmamız gereken müsabakaydı. Oyuna iyi başladığımızı düşünüyorum. 45 dakika içerisinde hemen hemen rakibe pozisyon vermedik. Yediğimiz gol dışında. Bugün hakikaten futbol şansı da yanımızda değildi, beceriksizliğimiz de vardı. İnanılmaz goller kaçırdık. Biz kaçırdık, rakibimiz attı. Yine eski hastalığımız hortladı. Çıkarken kendi ayağımızdaki topları kaptırdık onlardan gol yedik. Mücadele anlamında sonuna kadar kovaladık. Kaçırdığımız veya yediğimiz gollere baktığımız zaman 3-1'lik skor hakkaniyet değildi ama futbolda atacaksınız. Dediğim gibi biz kaçırdık rakibimiz attı. Bu anlamda çok üzgünüz" ifadelerini kullandı.

 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Ali 6 Kasım 2017 12:32

Takım ilk yarı çok iyiydi. .bu sene bu takım düşmemeli ona odaklanmalı

0 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi