Es Es kümede kalma ateşini yaktı!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Es Es kümede kalma ateşini yaktı!
A
a

Eskişehirspor 1922 Konyaspor’u yenerek çok önemli bir galibiyete imza attı. Şimşekler küme düşme savaşında yeni bir sayfa açarken Başkan Erkan Koca daha henüz hiçbir şeyin bitmediğini söyleyerek “Ayaklarımız yere sağlam basmalı” dedi.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
TFF 3. Lig’in 19’uncu haftasında Eskişehirspor deplasmanda 1922 Konyaspor’un konuğu oldu. Kırmızı Şimşekler rakibini tek golle mağlup ederek haftalar sonra 3 puana ulaştı. Es Es bu galibiyetle 10 olan puanını 13’e yükseltirken haftayı yine son sırada tamamladı. Puan farkının açılmasının önüne geçen Eskişehirspor’da alınan 1-0’lık galibiyetin ardından kümede kalma ateşi yanmış oldu.

ŞİLE MAÇI ÖNEMLİ
Ancak camiada herkes sadece 1 galibiyetin alındığını ve henüz hiçbir şeyin bitmediğini düşünüyor. Rehavetin takıma büyük zarar vereceğini düşünen camia, bu galibiyeti Şilespor karşısında alınacak 3 puanla daha değerli olacağına inanıyor. Eskişehirspor ligin 20’nci haftasında 29 Ocak Pazar günü saat 14.00’de sahasında İstanbul temsilcisi Şile Yıldızspor’u ağırlayacak.

"HENÜZ BİR ŞEY BİTMEDİ"
Eskişehirspor Başkanı Erkan Koca maç sonunda ESTV’ye konuştu. Koca, “Galibiyet camiamıza hayırlı olsun. Gerçekten çok zor bir süreçten geçiyoruz. Bu galibiyete ihtiyacımız vardı. Maçtan sonra gittik takımımızı tebrik ettik. Bizi yalnız bırakmayan taraftarımıza teşekkür ediyorum. Futbolcularımız yürekten oynadı ve galibiyeti almayı başardı. Yönetim olarak futbolcularımıza güvendiğimizi belirtmiştik. Bir galibiyetle her şey bitmedi önümüzde çok maç var. Ayağımızın yere sağlam basması gerekiyor. Önümüzde çok önemli bir Şile maçı var. Taraftarımız olamayacak ama onlar için bu maçtaki mücadelemizi sahaya koyacağız. Bu maçı kazanıp kendimizi üst sıralara atmak istiyoruz” dedi.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Fatih 24 Ocak 2023 12:28

Yalancı bahar g,b, olmasın. Devamı gelsin.

0 0 Cevap Yaz
Serkan 24 Ocak 2023 12:27

Transferi açabilirseniz 4-5 oyuncu ile kümede kalınabilir.

0 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi