Es Es kongresine damga vuran siyasetçi Kazım Kurt!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Es Es kongresine damga vuran siyasetçi Kazım Kurt!
A
a

Eskişehirspor’un olağanüstü genel kurulu geçtiğimiz gün gerçekleştirilirken kongrede bir detay yine camianın gözünden kaçmadı. 

Sütiş Eskişehir

Eskişehirspor’un olağanüstü genel kurulu geçtiğimiz gün gerçekleştirilirken kongrede bir detay yine camianın gözünden kaçmadı. 

Eskişehirspor camiasının sonucunu merakla beklediği kongre 6 Aralık Çarşamba gününe ötelenirken Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’un yine camianın yanında yer alması dikkatlerden kaçmadı.

Anadolu Üniversitesi Yunus Emre Yerleşkesi'ndeki Öğrenci Merkezi'ndeki kongreye, Eskişehirspor Kulübü Başkanı Sinan Özeçoğlu, kulübün eski başkanlarından Aydın Begiter, Halil Ünal, Mesut Hoşcan, Ali Çelikoğlu ve Nebi Hatipoğlu ile delegeler katıldı.

Siyaset camiasından ise kongreye tek katılım gösteren kişi Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt oldu. Kulübe verdiği destek ile taraftarın gönlünü kazanan Kazım Kurt, her fırsatta hem sözlü olarak hem de eylemleriyle takımın yanında olduğunu gösteriyor. Kulübe yakın kaynaklardan edinilen bilgiye göre Kazım Kurt, tüm camianın gönlünü kazanmış durumda. 

Sinan Özeçoğlu: En Büyük destek Kazım Kurt’tan…

Eskişehirspor’un 15-20 yılını kurtarmak istiyorsa kurumsallaşmayı ve şirketleşmeyi yapması gerektiğini kaydeden Özeçoğlu, kendisine ve yönetime verilen destekleri açıkladı.

Özeçoğlu: “Burada söz verenleri açıklamamı istiyorlar. Biz, Bakanımız Nabi Avcı ile görüştük. Bize destek verin dedim ama şu kadar para verin demedim. Harun Karacan da 3 büyük şirket ile görüştü. Yılmaz Büyükerşen şirketleşme konusunda destek verdi. En büyük desteği Kazım Kurt sağladı. Odunpazarı Belediyesi bölgesindeki reklam billboardları 15 yıl Eskişehirspor’a kiraladı. Kazım Başkan’ın söz verdiği reklam parası 4 milyon kadar. Biz bu parayı alıp gidebilirdik. Ancak sevdamız Eskişehirspor. Bizim gözümüz parada pulda değil. Biz yeni gelecek yönetime 7-8 milyon kadar para bırakıyoruz" dedi.

Kaynak: Sonhaber

Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi