Ahmet Ataç 15 02 2024

Es Es'in özgüveni o zaman artacak!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Es Es'in özgüveni o zaman artacak!
A
a

Eskişehirspor Teknik Direktörü Emre Özbayer, ESGROUP Spor Servisi’ne Edirnespor mağlubiyeti sonrası açıklamada bulundu. Özbayer, “Coşkulu oynadığımız maçta hakem ritmimizi düşürdü” dedi.

Sütiş Eskişehir
Karşıyaka ile oynanacak maçla ilgili konuşan Eskişehirspor Teknik Direktörü Emre Özbayer, “Şimdi Karşıyaka maçına odaklandık. Galibiyet hedefiyle sahada olacağız. Alınacak 3 puan takıma özgüven getirecektir” dedi. Önce takımın başında çıktığı ilk maç olan Edirnespor maçını değerlendiren Özbayer, “Edirnespor maçına istekli başladık. Rakibi kendi üçüncü bölgesine hapsettik. Coşkulu oynadık. 15’inci dakikada kornerden bireysel hatayla gol yedik. Basit hatayla gelen bu gol iyi oyunu gölgeledi. Ama yine toparladık. Beraberliği yakalayacağımızı devam eden oyun coşkumuzla gösterdik. Olgun ataklar gerçekleştirdik. Ceza sahası içinde çoğaldık. Nitekim taç organizasyonuyla golü bulduk. Tam rüzgarı arkamıza alacağımız anda hakem rakibe penaltı verdi. Pozisyon tartışmaya çok açık. 1-0’dan sonrada 2-1’den sonra da oyun çok durdu” diye konuştu.
 
Net penaltımız verilmedi
“Edirnesporlu futbolcular oyunu sürekli soğuttular” diyen Özbayer, “Hakem de ne yazık ki oyunun ritmini rakip ile birlikte düşürdü. İkinci devre de aynı şekilde anlar oldu. Süreyi eritmeye çalıştılar. Biz topu ön tarafta tutmakta zaman zaman sorunlar yaşadık. İkinci devre net penaltımızı görmediler. O dakikalarda golü bulsak son 15-20 dakika bambaşka olabilirdi. Ayrıca 2-2’yi yakalamak için yüklendiğimiz anlarda rakibin attığı 3’üncü gol net ofsayttı…” dedi.
 
Savunmayı baştan kurgulayacağız
Özbayer, “Bizim yapmamız gereken inşa etmeye çalıştığımız saha içi organizasyonu sürdürmek. Beraber hücum beraber savunmayı çalışacağız. Takım savunmasını üst seviyeye çıkartmak gerekiyor. Bu takım gol atıyor. Savunmayı da baştan kurgulayacağız. Saha düzeni oturtarak bu takımı üst seviyeye çıkaracağız inşallah” ifadelerini kullandı.
 
Biz umutluyuz
Eskişehirli teknik adam Karşıyaka maçına da değinerek, “İki bulunduğu ligi hak etmeyen takımın mücadelesi olacak. Rakip tecrübeli oyunculardan kurulu. Biz kazanma iştahıyla mücadele edeceğiz. Taraftarımızı arkamıza alacağımız, kenetleneceğimiz bir maç olacak. Bu inançla sahaya çıkacağız. Bu döngüyü tersine çevirecek 3 puan lazım bu takıma. Bunun için çok ideal bir maç. 3 puan özgüven getirecektir. Bu fitili ateşleyecek kıvılcıma ihtiyaç var. Onu da Karşıyaka maçında başlatacağız. Burası Eskişehir 2-3 maç sonra tüm olumsuz düşünceler yerini umuda, takımı hak ettiği yerde görme planına çevirecektir. Dediğim gibi taraftar desteği çok önemli. Onlar bu takım için tam bir itici güç. Bu çocuklar taraftar desteğiyle basit hatalar yapmayacaktır. Ayrıca coşkulu taraftarımız rakibin oyununu da etkileyecektir. Biz umutluyuz ve çok çalışıyoruz” diyerek sözlerini noktaladı.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi