Es Es'in ayak sesleri

İstediler! "Biz iyi yaparız" dediler ve göreve geldiler. Bundan sonra hepimize tüm Eskişehir'e düşen görev yönetime destek olmaktır. Bu kongre Es-Es sevdalılarına umut, rakiplere korku verdi!

31 Mayıs 2019 08:45
A
a
Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor'da bugünden itibaren yeni bir dönem başladı. Eskinin üstü örtülmüş, yeni bir başlangıç için adım atılmış oldu. Osman Taş, Eskişehirspor'un yeni başkanı. Yönetimde yer alan isimlerden bir kaç kişi hariç diğerleri hep yeni isim...
Kongre salonunda uzun bir aradan sonra ilk kez umut vardı. Kulaktan kulağa yayılan fısıltı "Hedef Süper lig" diyordu... Yönetim, göreve gelir gelmez hangi ödemeleri yapacağını, transferi açmak için hangi görüşmeleri yapacağını hepsini planlamış... Eskişehirspor'a yönetmeye hazır bir ekip! Kimsenin ricasıyla gelmediler...
Zorla getirilmediler...
Büyük bir cesaret örneği gösterdiler.
Ateşten gömlek giydiler!
İstediler! "Biz iyi yaparız" dediler ve göreve geldiler. Bundan sonra hepimize tüm Eskişehir'e düşen görev yönetime destek olmaktır. Bu kongre Es-Es sevdalılarına umut, rakiplere korku verdi!

MUSTAFA TOPKAYA

Bir önceki genel kurulda, Osman Taş, Kaan Ay'ın yönetimindeydi. Rakip olarak karşılarına Mustafa Topkaya çıkmıştı...
Aradan çok kısa bir zaman geçti...
Mustafa Topkaya, Osman Taş'ın listesinde yer aldı. Eskişehirspor yönetimine güçlü bir katkı verecektir!

MALİ TABLO ALKIŞLANDI!

Eskişehirspor'un yöneticisi Mehmet Şimşek, kulübün mali durumunu bir çırpıda açıkladı... Toplam borç 173 milyon lira... Onlarca icra dosyası! Futbolculara, menejerlere, antrenörlere, bankalara, kişilere... Kulübün kime ne kadar borcu varsa tek tek açıklanmış. eskiden mali bilanço açıklandığında kimse alkışlamazdı. Dün Şimşek, konuştuktan sonra alkış aldı?
Neden...
Çünkü uzun yıllar sonra kulübün borcunun net olarak kimlere kaç lira olduğu açıkça ifade edildi... Tabir yerindeyse bakkal defteri, düzeltilmiş oldu... Önümüzdeki yıllarda da yönetime aday olanların elinde derli toplu bir mali tablo olacak!

KAAN AY DERLEDİ TOPLADI!

Kaan Ay, kısa bir süre başkanlık yaptı!
Ancak Eskişehirspor onun döneminde derlenip toplandı. Herkesin umutsuz olduğu, bu takım küme düşer dediği dönemde çok zor bir işin üstesinden geldi. Takımı ligde tutmayı başardı! Eskişehirspor'a yeni futbolcular kazandırdı....
Camiayı birleştirdi! Eskişehirspor için umudun ilk kıvılcımına yakan isim oldu.

KURT TEK YÖNETİCİYDİ!

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, her zamanki gibi kongrede yerini almıştı...
Siyasi olarak kongrede olan tek isimdi...
Son yapılan toplantıyı sorduk kendisine...
-Eski başkanları, yönetime talip olanları bir araya getirdim. Uzlaştırıp, bütün Eskişehir'i kucaklayan bir yönetim oluşmasını için çaba gösterdim. Ancak başarılı olamadık. Benim görevim bundan ibaretti.

 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
osman metin 31 Mayıs 2019 09:20

20 -30 kişilik bir grup var.Yıllardır bu grup kendi içinden birkaç ismi değiştirerek yönetimi alıyor.Başkalarına şans tanımıyorlar.Sayın Hüsamettin Türkkan çıkıp bazı önerilerde bulunmk istedi.O ekip susturmak için elinden geleni yaptı.Sayın Vahap beyde bazı eleştiriler yaptı.Engellenmeye çalışıldı.Koskoca kulüp dernek gibi yada bakkal dükkanı gibi yönetilmeye çalışılıyor.İlk defa farklı biri başkan oldu.İnşallah başarılı olur.Ama biraz tökezlerse 5,6 ay sonra yeni bir kongreye hazır olalım.Eskiler aportta bekliyor olacak.

0 12 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi