Es Es hazırlıklara başladı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Es Es hazırlıklara başladı
A
a

TFF 3. Lig 1. Grup’ta mücadele eden Eskişehirspor ilk yarıyı son sırada tamamlamıştı. Siyah Kırmızılı ekip sezonun ikinci yarı hazırlıklarına bugün saat 15.00’de yapacağı antrenmanla başlayacak.  

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
3. Lig’de kötü bir ilk yarıyı geride bırakan Eskişehirspor’a, geçtiğimiz Pazar günü 2-1 mağlup olduğu Nevşehir Belediyespor maçı sonrası 5 gün verilmişti. Siyah Kırmızılı ekipte bugün izin sona erdi. Öğlen tesislere gelecek olan futbolcular, saat 15.00’te Teknik Direktör Emre Özbayer ve yardımcıları gözetiminde antrenman gerçekleştirecek.
 
15 OCAK’TA BAŞLAYACAK
Eskişehirspor’un mücadele ettiği 3. Lig’de sezonun ikinci yarısı 14-15 Ocak tarihinde başlayacak. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) henüz 18’inci haftanın programını açıklamadı. Eskişehirspor ligin 18’inci haftasında deplasmanda 3-2 kaybettiği Kocaeli ekibi Belediye Derincespor’u Eskişehir’de ağırlayacak.
 
ÖZBAYER KAMP İSTİYOR
Es ES’te şimdiye kadar 12 maçta 9 puan toplayan Teknik Direktör Emre Özbayer, sezonun ikinci yarısında takımını iyi hazırlamayı hedefliyor. Takımla birlikte başka bir şehirde kampa girmek isteyen Özbayer bunun takıma iyi geleceğine inanıyor. Yönetimle görüşme yapacak olan Özbayer’in bu isteği yerine getirilmeye çalışıyor.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Mustafa ali 25 Aralık 2022 17:22

Klüpte para yok şehir dışı ne ya boşuna israf yazik

0 1 Cevap Yaz
Hüseyin ÖZKAN 24 Aralık 2022 23:27

Neyin hazırlığını yapıyorsunuz? Bu dereden bu kadar balık çıkar. Geç bunları anam babam!

0 6 Cevap Yaz
eski es es li 24 Aralık 2022 22:28

Paraşütleri taksak da öyle hazırlansaydık bari düşerken lazım olacak.

0 3 Cevap Yaz
Oğuzhan 24 Aralık 2022 17:23

Böyle zamanlarda şehrin belediye başkanları ,valisi şehrin ileri gelenlerini toplar,içlerinden birine abilik görevi verilir o da ardaşları ile kulubü yönetebilir.Hepsinin bu işlerden bir karı da olur.Reklamlarını yaparlar.Verdiklerini sonra alırlar.Durduk yerde kimse para vermez..Neden versinki.Önce para verecekleri yöneticilere güvenecekler ve bu işten çıkarları olacak..... Neticede EsEs bu şehrin bir değeri..yok olması iyi olmaz şehir için.....Yapılabilir mi çok zor görünüyor.

1 3 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi