Es Es'e teselli rakiplerden!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Es Es'e teselli rakiplerden!
A
a

Eskişehirspor TFF 3. Lig’in 20’nci haftasında sahasında Şile Yıldız’ı yenerek üst sıralara kendisini atmayı hedefliyordu. Ancak 1-1 sona eren maçta 1 puana razı olan Es Es’e yine teselli rakiplerden geldi. 10 kişi kalınca…

Sütiş Eskişehir
Geçtiğimiz hafta 1922 Konyaspor’u deplasmanda yenerek kümede kalma adına çok kritik bir galibiyete imza atan Eskişehirspor bu hafta sonu ise evinde Şile Yıldız’ı ağırladı. İstanbul temsilcisini yenerek çıkışa geçmeyi hedefleyen Es Es için bu maç oldukça iyi de başlamıştı. İlk yarıyı 1-0 önde kapatan Şimşekler ikinci yarının hemen başında kalesinde bir gol gördü. Rakibi karşısında baskılı oynayan Es Es 88’de 10 kişi kalınca 1 puana razı oldu.

TESELLİ RAKİPLERDEN
Puanını 14’e çıkartan Eskişehirspor için tek teselli rakiplerden geldi. Edirnespor deplasmanda 2-0 yenilirken, Yomraspor evinde Nevşehir’e tek golle boyun eğdi. 1922 Konyaspor ise deplasmanda Karşıyaka’ya yenilirken, Elazığ Amasya’ya mağlup oldu. Alt sıralardan uzaklaşmak isteyen 1954 Kelkit ise haftayı 1 puanla kapattı. Es Es ile küme düşme hattının bir basamak üzerindeki takıma 2 puan fark bulunuyor.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi