Erzurumspor - Eskişehirspor maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda canlı yayın

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Erzurumspor - Eskişehirspor maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda canlı yayın
A
a

Eskişehirspor TFF 1. Lig’in 29’uncu haftasında bu akşam 20.00’de Büyükşehir Belediyesi Erzurumspor’un rakibi olacak. Eskişehirspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı izlenebilecek sorularının cevabı haberimizde.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi

Eskişehirspor haberleri

Erzurumspor - Eskişehirspor TFF 1. Lig'in 29. haftasında karşılaşıyor. Eskişehirspor, bu akşam Erzurumspor'un konuğu olacak.
TFF 1. Lig'de koronavirüs salgını nedeniyle verilen 95 günlük ara bu akşam bitiyor. 15 puanı silinen ve ve 11 puanla son sırada yer alan Eskişehirspor, Erzurumspor ile 4. karşılaşmasına çıkacak.
Daha önce oynadıkları 3 maçın 1'ini Eskişehirspor kazanırken, Erzurumspor 3 maçtan 2'sinde galip gelmişti. İki takım ilk kez 22 Ekim 2017'de Eskişehir'de karşı karşıya gelmişti. Eskişehirspor evindeki maçtan 3-1 galip ayrılmıştı. İkinci maç ise Erzurum'da oynanmış ve Erzurumspor'un 2-1 galibiyetiyle sonuçlanmıştı. Son karşılaşmaları 23 Kasım 2019'da Eskişehir Yeni Atatürk Stadyumu'nda olmuş ve bu mücadeleyi Erzurumspor son dakikada attığı golle 2-1 kazanmıştı. 

Eskişehirspor maçı ne zaman, saat kaçta?

Koronavirüs salgını nedeniyle verilen aranın ardından ilk karşılaşmasına çıkacak olan Eskişehirspor bu akşam saat 20.00'de Erzurum Kazım Karabekir Stadyumu'nda Büyükşehir Belediye Erzurumspor ile mücadele edecek.

Eskişehirspor Erzurumspor maçı hangi kanalda?

Maç, beIN Sports Max1 kanalında canlı olarak yayınlanacak.

erzurumspor eskisehirspor maci ne zaman saat kacta

Eskişehirspor maçını kim yönetecek?

Büyükşehir Belediyesi Erzurumspor ile Eskişehirspor arasında oynanacak olan karşılaşmayı Yiğit Arslan yönetecek. Arslan’ın yardımcılıklarını Hüsnü Emre Çelimli ve Sezgin Çınar yapacak. Yiğit Arslan Eskişehirspor’un iki sezon önce kupadaki Tokat Erbaa maçını ve geçen sezon Hatayspor’a deplasmanda 4-0 kaybedilen maçı yönetmişti.

Dokuz eksik var

Eskişehirspor'da zorlu Erzurumspor maçı öncesi Cemali Sertel, Alperen Kocabaş, kaleci Ekrem Kılıçarslan kart cezalısı. Onur Bayramoğlu, Furkan Balaban, Talha Erdoğan ve Muhammet Yahya Akbulut ise sportif sakatlığı nedeniyle bu akşamki maçta forma giyemeyecek. Ayrıca geçtiğimiz hafta takımdan ayrılan Kıvanç Karakaş ve ve askere giden Mehmet Feyzi Yıldırım da kadroda yer alamayacak. Teknik Direktör Mustafa Özer, devre arasından profesyonel yapılan gençleri kadroya dahil ederek onlardan yararlanacak.

Erzurumspor'da son durum

Bu akşam Eskişehirspor'u konuk edecek olan Erzurumspor, 47 puanla lider Hatayspor'un 6 puan gerisinde 2. sırada yer alıyor.
Kaynak : anadolugazetesi.com
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
kamil çelebi 20 Haziran 2020 17:45

Fiziksel olarak küme düştük. Ancak matamatik sel olarak son şansımız. Mucize olsa ne kadar çok sevinirdik hepimiz. Bu kadar eziyetli yoldan sonra keşke yenipte gelseler.

0 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi