Ertem Şener: Eskişehirspor'u ayağa kaldıran adam

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Ertem Şener: Eskişehirspor'u ayağa kaldıran adam
A
a

Ertem Şener, Eskişehirspor Sportif Direktörü İzzet Erdoğan için övgü dolu açıklamalarda bulundu.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi

Eskişehirspor’un Halil Ünal başkanlığındaki yeni yönetiminde yaklaşık 40 gündür sportif direktörlük görevini yapan İzzet Erdoğan’ın icraatları, taraftarlar tarafından büyük coşkuyla karşılanıyor. 
FIFA’da bulunan 5 dosyayı yapılandırarak Eskişehirspor’a gelebilecek puan silme cezalarının önüne geçilirken, diğer yandan TFF’ye giden 18 futbolcunun alacakları ödenerek takımdaki kaos ortamı yok edildi. 

İzzet Erdoğan son olarak da İstanbul’da yaptığı sponsorluk görüşmesinin olumlu geçtiğini açıklamıştı. Eskişehirspor için peş peşe yaşanan bu gelişmeler taraftarı mest etti. Gerek İzzet Erdoğan’ın kendi sosyal medya sayfasında gerekse Eskişehirspor taraftar gruplarının sayfasında sportif direktörden övgüyle bahsediliyor.

Ertem Şener: Eskişehirspor'u ayağa kaldıran adam 

Beyaz TV’de Beyaz Futbol ve Derin Futbol adlı programların sunucusu ve aynı zamanda Beyaz TV Spor müdürü Ertem Şener’den, İzzet Erdoğan için övgü dolu sözler geldi. Ertem Şener sosyal medya hesabından İzzet Erdoğan için “Eskişehirspor'u ayağa kaldıran adam. Kamp döneminde futbolcularla arkadaş, Yücel İldiz ile abi kardeş, yönetimle köprü, medya ile dost herkese kapısı açık. İnanıyorum Eskişehirspor'a her anlamda çok şey katacak, katmaya başladı bile... Helal olsun” dedi.

İzzet Erdoğan’ın bu mesajı Twitter’da retweetlemesi dikkatlerden kaçmadı.

Devre arası kampını Antalya’da takım ile birlikte geçiren İzzet Erdoğan, burada bir gün Ertem Şener ile bir araya geldiklerini sosyal medyadan paylaşmıştı.  

İzzet Erdoğan: Eskişehirspor'a hayırlı olsun

Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Selçuk Kaya 17 Ocak 2018 12:38

Neymiş bu Mustafa Erdoğan be..

0 1 Cevap Yaz
ali 17 Ocak 2018 10:31

onceden seni bazı kesim sevmiyordu sen bildigin yoldan git ister sevsinler ister sevmesinler hayırlı calışmalar allah işinizi gucuınuzu rast getirsin

0 1 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi