Erkan Zengin yaptıklarıyla Türkiye gündemine oturdu!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Erkan Zengin yaptıklarıyla Türkiye gündemine oturdu!
A
a

Fatih Karagümrük'te hem teknik direktör hem de futbolcu olarak görev yapan Erkan Zengin, Osmanlıspor'a 2 gol attıktan sonra, alkışlatmak için kendisini oyundan aldı.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
TFF 1. Ligi 8. hafta mücadelesinde Karagümrük ile Osmanlıspor karşı karşıya geldi. Maça damga vuran, Karagümrük'ün hem hocası hem oyuncusu olan Erkan Zengin oldu.

2 GOL ATTI MAÇI KAZANDIRDI

Vefa Stadyumu'nda oynanan mücadeleyi Karagümrük 2-0 kazandı. Karagümrük'ü öne geçiren golü 43. dakikada penaltıdan Erkan Zengin kaydetti. İlk yarı Karagümrük'ün 1-0'lık üstünlüğü ile sonuçlandı.

Maçta dakikalar 77'yi gösterirken Erkan Zengin bir kez daha sahneye çıktı ve farkı 2'ye çıkaran golü kaydetti. Deneyimli isim, 81. dakikada kendisini oyundan alarak taraftarlara alkışlattı.

Mücadele 2-0 sonuçlanırken, Karagümrük puanını 15'e çıkararak 3. sıraya yerleşti. Osmanlıspor ise 7 puanda kalarak 14. sırada kaldı.

Karagümrük 1. Ligi'n 9. haftasında Adana Demirspor'a konuk olurken, Osmanlıspor evinde Akhisarspor'u ağırlayacak.

Stat: Vefa
Hakemler: Ramazan Keleş, Serdar Diyadin, Baran Eraslan

Fatih Karagümrük: Saranov, Koray Altınay, Dobrovoljc, Abdülhamit Yıldız, Bülent Cevahir, Çağrı Ortakaya, Sabo, Zeki Yıldırım (Dk. 79 Barış Özbek), Erkan Zengin (Dk. 81 Mervan Çelik), Darri, Emeghara (Dk. 66 Turgut Doğan Şahin)

Osmanlıspor: Ahmet Eyüp Türkaslan, Mehmet Yiğit, Oğuz Yıldırım, Atakan Rıdvan Çankaya, Ali Eren İyican, Barış Zeren (Dk. 87 Doğukan Efe), Blagojevic, Ayuk, Okan Deniz (Dk. 80 Yiğit Kotan), Mertan Caner Öztürk (Dk. 73 Todorovic), Erdem Çetinkaya

Goller: Dk. 43 (Penaltıdan) ve Dk. 77 Erkan Zengin (Fatih Karagümrük)
Sarı kartlar: Dk. 45 Bülent Cevahir, Dk. 68 Zeki Yıldırım, Dk. 78 Erkan Zengin (Fatih Karagümrük), Dk. 67 Erdem Çetinkaya (Osmanlıspor)
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
şevki 22 Ekim 2019 10:37

bizde de teknik diröktör Emre Güral ama gel gör ki sahada sadece yürüyor.. penaltı kaçırmada topu dağlara taşlara atmada üstüne yok..

0 7 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi