Erkan Zengin Türkiye'ye dönüyor!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Erkan Zengin Türkiye'ye dönüyor!
A
a

Eskişehirspor ile olaylı bir şekilde ayrılan ve FIFA'lık olan Erkan Zengin'in Türkiye'ye döneceği iddia edildi.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor’la sözleşmesini feshettikten sonra İsveç takımlarından Hammarby ile anlaşan Erkan Zengin’in, Antalyaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu ile bizzat görüşerek prensipte ‘Tamam’ dediği öğrenildi.

Üst üste aldığı 3 galibiyetle birlikte Süper Lig’de rahat bir nefes alan Antalyaspor, gelecek sezonun kadrosunu kurmak için çalışmalara başladı. Özellikle hücum hattını güçlü isimlerden kurmak isteyen Kırmızı-Beyazlılar, Eskişehirspor’la olan sözleşmesini fesheden Erkan Zengin ile prensip anlaşmasına vardı.

Ajansspor'un özel haberine göre Hamza Hamzaoğlu’nun, “Kulübünle olan sıkıntıları aştıktan sonra kapımızı sana açık” dediği gelen haberler arasında yer alırken, golcü oyuncunun da yakın çevresine, “Gelecek sezon Antalya’da olacağım” dediği belirtildi.

Bu sezon TFF 1.Lig’de Eskişehirspor formasıyla 13 maça çıkan 32 yaşındaki futbolcu, 3 gol ve 3 asistlik performans sergiledi. Öte yandan, Eskişehirspor Kulübü  gerekli evrakları göndermediği için Erkan Zengin'i oynatamayan Hammarby IF, FIFA'ya 'geçici lisans' başvurusu yaptı.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi