Erkan Zengin gitmiyor

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Erkan Zengin gitmiyor
A
a

Acil paraya ihtiyacı olan ve bu yüzden Erkan Zengin’i gözden çıkartan Eskişehirspor yönetimi, Odunpazarı Belediyesi sayesinde 4 Milyon TL gelir elde edince, Erkan Zengin konusunda çıkan transfer haberlerini, yalanladı.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor Kulübü resmi internet sayfasından yapılan açıklamada, Erkan Zengin ile ilgili çıkan transfer haberleri yalanlandı. 

ERDOĞAN DOĞRULADI, ŞAHBAZ YALANLADI
Eskişehirspor’da Sportif direktör İzzet Erdoğan’ın daha önce dile getirdiği ve bazı kulüplerin Erkan Zengin’i transfer etmek istediği haberine rağmen, dün kulübün resmi sitesinden açıklama yayınlatan Kulüp Basın Sözcüsü Erdal Şahbaz, yönetim kurulu adına şunları söyledi; Kulübümüz profesyonel futbolcusu olan Erkan Zengin ile ilgili gazete ve sosyal medya sitelerinde yer alan haberin Yönetim Kurulumuz ile hiç bir ilgisi yoktur. Her zaman ki gibi yalan ve hayal ürünü olan bu haberlere itibar etmeyiniz. Erkan Zengin kaptanımızdır ve öyle de devam edecektir. 

4 MİLYON GELİNCE ERKAN KALDI
Diğer taraftan daha önce Erkan Zengin’i gözden çıkartan ve gelecek teklifleri bekleyen yönetimin, önceki gün Odunpazarı Belediyesi tarafından iletme hakkı kulübe verilen Billboardların alanlarının satışı karşılığında, kulübe gelen 4 Milyon TL sayesinde rahatladığı, günlerdir Erkan Zengin hakkında çıkan transfer haberlerini, bu yüzden yalanlamak zorunda kaldığı öğrenildi.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Emre şan 31 Aralık 2017 01:42

Benim vergimle okul yapın okul yapın.....

2 1 Cevap Yaz
Yorumcu Yorar 30 Aralık 2017 18:53

Sayın Kazım Kurt sanki cebinden veriyor 4 milyon lirayı, belediyenin dolayısıyla kamunun yararına olan bir gelir kaynağının bir spor kulübüne devretmesini şiddetle kınıyorum.Yenidoğan mahallesine bir ara gözatmalı her sokak yamalı, çukurlar almış başını gitmiş.Milletin bir gelir kaynağı neden Bienvenuye, Khalifaya, ismini duymadığımız diğer oyuncuların aldığı bir otomobilin parası olsun ?

1 1 Cevap Yaz
mümtaz 30 Aralık 2017 15:30

gitseydi iyidi .

1 1 Cevap Yaz
üstün 26 30 Aralık 2017 14:08

işte benim istediğim budur.eskişehir in siyasileri böyle olmalı.kendi şehrine hizmet etmeli.90 yılları hatırlayalım.iktidar partisinin il başkanı kendi yandaşlarını kamu kurumlarına doldurdu.eskişehir insanı açıkta kaldı.herkes memleket milliyetçiliği yapıyorsa bizde yapmak zorundayız.

3 3 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi