Erkan Zengin Eskişehirspor'a attığı gollerden sonra...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Erkan Zengin Eskişehirspor'a attığı gollerden sonra...
A
a

Eskişehirspor sahasında İstanbul temsilcisi Fatih Karagümrük'ü konuk etti. Karşılaşmada Es Es'in eski kaptanı Erkan Zengin adeta şov yaparken 3 gole de katkı yapan Erkan gollerde sevinmedi.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor TFF 1. Lig'in 7. haftasında sahasında Karagümrük'e 3-1 mağlup oldu. Ligin son sırasında olan Es Es bu maçta galibiyet alarak çıkışa geçmek istiyordu ancak hayallerimizi eski oyuncumuz ve kaptanımız olan Ekran Zengin yıktı. Eskişehirspor'da uzun süre forma giyen ve oynadığı dönemde takımın önemli isimlerinden biri olan Erkan Zengin Karagümrük'ün 3 golünde de pay sahibi oldu. Erkan bu 3 golde de sevinmeyerek Es Es'e olan saygısını gösterdi.

Eskişehirspor Karagümrük maçının 19. dakikasında takımını 1-0 öne geçiren Erkan Zengin sevinçle üzerine gelen arkadaşlarını engelleyerek onlara gole sevinmek istemediğini anlattı. 25. dakikada ise güzel bir frikik golü atan Erkan Zengin'i takım arkadaşlarını kucaklayarak havaya kaldırırken Erkan yine sevinmedi. Maçın 2. yarısının hemen başında, 50. dakikada bu kez asist yaparak takımına gol kazandıran Erkan Zengin maça adeta damga vurdu.
Kaynak : www.anadolugazetesi.com
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Ulvi 6 Ekim 2019 14:52

Erken adam gibi adam...Çıktı parasını aldığı formasını terlettiği takımı için savaştı.Adam satma ne Erkan'a ne de EsEs yakışırdı.İyi oynayıp bileğimizin hakkı ile 3 puanı almalıydık.

0 2 Cevap Yaz
Kadir 6 Ekim 2019 12:10

Erkan dün rakipdi..Yediği ekmeği inkar mı etseydi.Biz yenmeliydik.

0 4 Cevap Yaz
2626 6 Ekim 2019 12:08

Erkan EsEs her şeyi yapmaya çalıştı.Yönetimlerin kötüydü.Adam ne yapsın.Dünde kendi takımı için şansı da varmış görevini yaptı. Belki içinde yönetimlere kızgınlığı da vardı. Erkan'ı asla suçlayamayız. Bizim oyuncular şansız dahası beceriksizdi.

2 4 Cevap Yaz
HAYRİ ÜLKER. 6 Ekim 2019 10:45

Dünkü maçta isterdim ki ERKAN ZENGİNİ bir kısım taraftarlar yuhlanmasaydı. ERKAN ZENGİNİ yuhlayan taraftarlar ESKİŞEHİRSPORU o duruma düşüren geçmiş yöneticileri yuhlasarar idi daha iyi olurdu. Düşüncesindeyim. Takımı o duruma ERKAN ZENGİN getirmedi. Eskişehirspor için düzenlenen her yardım kampanyasına da katılmaktadır. Anlam veremedim. Önce biz kendimizi sorgulayalım.

0 10 Cevap Yaz
İsmail Nediyeyimki 5 Ekim 2019 23:33

Ronaldo. Maddi anlamda. Menajerinin alacağı Fifa lık. Bize ne faydası oldu?

0 2 Cevap Yaz
şahin 5 Ekim 2019 21:08

pardon dost kazıgımı bizde iken kaptırdıgı topun bile arkasından kosmayan erkan eses ten direk intikam aldı kimse coskun hocayı suclamasın adam kahroldu omu oynıyacaktı 2 kamp yuzu görmeyen as futbolcular 2 golden sonra demorolıze oldu eller ayakları birbirine girdi tarih düsersek bu sezonu hiç unutturmıyacaktır

0 4 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi