Ahmet Ataç 15 02 2024

Erkan Zengin'e tribünler tepki gösterince...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Erkan Zengin'e tribünler tepki gösterince...
A
a

Eskişehirspor karşısında 2 gol 1 asist ile adeta şov yapan Erkan Zengin gollere sevinmese de Eskişehirspor taraftarının bir bölümünden tepki gördü. Islıklandığı anda Erkan ise yaptığı hareketle dikkat çekti

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor haberi: Eskişehirspor'un Karagümrük'e 3-1 yenildiği maça damga vuran Es Es'in eski oyuncusu ve kaptanı Erkan Zengin 2 gol 1 asist ile maçın yıldızı oldu. Attığı gollere sevinmeyerek Eskişehirspor taraftarına saygısını gösteren Erkan'a 3. golün de asistini yaptı. Bu golden sonra skorun 3-0'a gelmesiyle birlikte top Erkan Zengin'in ayağına gelince tribünlerden bir grup taraftar Erkan'a tepkiler gösterdi. Bu tepkilerin üzerine morali bozulan Erkan topu taca atarak teknik direktörüne "Beni çıkar" işareti yaptı. Maç devam ederken oyunu bırakan Erkan Zengin yürüyerek kenara doğru gitti.

Eskişehirspor tribünleri Erkan Zengin'in bu hareketinden sonra oyuncuya destek verdi ve bir süre Erkan Zengin tezahüratları yapıldı. Hocası tarafından değişiklik talebi reddedilen Erkan Zengin tekrar oyuna dönerken top ayağına geldiğinde tribünlerden az da olsa ıslıklama sesleri geldi.

 
Kaynak : AnadoluGazetesi.com
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
SERHAT 7 Ekim 2019 07:29

Doğu üstte linç edilme korkusu olmasına rağmen ıslıklayanlara niye , neden diye bağırdım. 14 , 15 yaşındaki bir delikanlı yanıma geldi abi çok üzülüyorum ne yapıyorlar böyle dedi. bu kötü halde olmamızın sebebi çocuğum dedim.Islıklanması ve yuhalanması gerekenleri yuhalamayıp , kendi çıkarları için yalakalık peşinde koşan sözde tiribün liderlerinin yönetmeye çalıştığı bu kitle , hiç bir şeyi haketmiyor.

0 3 Cevap Yaz
Metin tumsek 6 Ekim 2019 21:04

Erkan o yıl Yücel Ildiz in ağzına bakılıp gönderilmeseydi bir çok şey farklı olurdu. Erkan trübünde onu ıslıklayan bir çok kişiden daha çok Es Es lıdır. Son derece profesyonelce davranmıştır,kalitesini bir kez daha ortaya koymuştur. Erkanı isliklayanlara da yazıklar olsun diyorum.

0 10 Cevap Yaz
Eses 6 Ekim 2019 14:38

Adam Fener’e gidecekti Mesut zorla Trabzonspor a verdi sesini çıkarmadı eses geri gel dediler alacağını sildi İsveç milli formasını feda erdi geldi parasını alamadı cebinden para verdi alamadı kadrodışı bırakıldı gönderildi daha ne yapsın Bizim taraftar bu işte

0 26 Cevap Yaz
Yazikkk 6 Ekim 2019 14:13

Ayip desem kim utanir ki.Yonetimden once tribundeki sahislarin degismiesi sart

0 25 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi