Erkan Zengin Cumhurbaşkanı'na gitti!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Erkan Zengin Cumhurbaşkanı'na gitti!
A
a

Eskişehirspor ile yolları bir türlü ayrılamayan Erkan Zengin, Eskişehirspor kulübüne sorun çıkarmaya devam ediyor.

Sütiş Eskişehir
Erkan Zengin, Eskişehirspor Kulüp Başkanı Halil Ünal ve Sportif Direktör İzzet Erdoğan'ı son gelişmelerle ilgili Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a şikayet etti.

KRİZE NEDEN OLDU
Devre arasında kulüp bulması söyleyen fakat transferin son saatlerinde kulüpte kalan Erkan Zengin, Eskişehirspor’da krize neden olmaya devam ediyor. 
Alt yapı teknik adamları nezaretinde antrenmana çıkması gereken oyuncunun, İstanbul’dan bir hastaneden rapor aldığı ve bu yüzden antrenmanlara çıkmadığı öğrenildi.

NOTER TESPİTİ YAPILDI
8 kez noter tarafından antrenmana çıkmadığı tespit edilen oyuncuya, henüz bir yaptırım uygulayamayan kulüp yönetimi, diğer taraftan da oyuncunun aylık ödemelerini yapmaya devam ediyor.

ALACAKLARI ÖDENİYOR
1.5 yıllık sözleşmesi gereği kulüpten 1 milyon 330 bin Avro alacağı bulunan Erkan Zengin ile, karşılıklı sözleşmeyi fesih etmenin yollarını arayan yönetimin, oyuncunun avukatına fesih için teklifte bulunduğu fakat, Erkan’ın buna yanaşmadığı öğrenildi.

CUMHUR BAŞKANINA ŞİKAYET ETTİ
Diğer taraftan alınan bilgilere göre, geçtiğimiz haftalarda AK Parti İl Kongresi için Eskişehir’e gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile de özel bir görüşme yaptığı öğrenilen Erkan Zengin’in, bu görüşmede, kulüple yollarının ayrılışı, Başkan Halil Ünal ve Sportif direktör İzzet Erdoğan ile yaşadığı sorunlar hakkında Cumhurbaşkanına şikayette bulunduğu öğrenildi.
 

Eskişehirspor'da büyük kriz! Michel Felix kaçtı

Kaynak : Anadolu Gazetesi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Eses 2 Mart 2018 16:35

Git işine ya bu adam olmasa playoffu bile göremezdik.Goztepeyi 4-0 yendiğimiz maçın tamamını git izle.Adam tek başına Göztepeyi devirdi.Finalde de ofiye pası bu adam atmıştı . Çok iki yüzlüsünüz.Yaptiginiz ayıp bu adama

5 2 Cevap Yaz
ömer akman 2 Mart 2018 15:19

erkan düş artık esesin yakasından.geçensene belkide senin yüzünden süperliğe çıkamadık çünkü çok bencil oynuyordun.istiyordun oyunu ben çevireyim oyunu ben kazandırayım .Geçen sene takımız takım oyunu oynayamadı ben bundan hiç memnun değildim bu durumdan senin gitmenle takım oyunu oynamaya başladık ve kazanmaya başladık.

3 2 Cevap Yaz
es 2 Mart 2018 10:57

-öğrenildi, iddia edildi. -kaynak? -ben de bilmiyorum, bana yaz diyorlar yazıyorum.

1 1 Cevap Yaz
Kadir 2 Mart 2018 08:18

Yalan haber

3 1 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi