Erkan Zengin: Suçlu benim

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Erkan Zengin: Suçlu benim
A
a

Kaptan Erkan Zengin, Adana Demirspor maçında kendisi de başta olmak üzere takım olarak çok kötü oynadıklarını belirterek, “Bu maçta arıza yaptık. Sorunu biliyoruz ve bir daha olmayacak. Benim kötü olmam, takımı aynı şekilde etkiledi” dedi.

Sütiş Eskişehir

MAÇA İYİ HAZIRLANMIŞTIK

Adana Demirspor karşısında alınan 3-1’lik yenilgide sezonun en vasat mücadelelerinden birini sergileyen Eskişehirspor’da, alınan bu yenilgi ve sergilenen kötü mücadeleye, Kaptan Erkan Zengin’den ilginç bir yorum geldi: Suçlu benim...

Lig maratonunun 8.maçında hiç beklenmedik bir yenilgi aldıklarını belirten Kaptan Erkan Zengin, “Cezalı olduğum için üç maç sahalardan uzak kalmıştım. Adana Demirspor maçına çok iyi hazırlanmıştık. Moral ve motivasyon olarak çok iyi durumdaydık.

HEPİMİZ KÖTÜ OYNADIK

Fakat maç anında ise başta kendim olmak üzere takım olarak kötü mücadele ettik. Çok basit hatalar yaptık. Hani birkaç kişi iyi oynasa diyeceğim bir şey yok” dedi. 

TAKIM OLARAK ARIZA YAPTIK

Siyah kırmızılı takımın kendisinin performansıyla orantılı bir mücadele sergilediğinin, kendisinin iyi olması halinde takımın iyi mücadele ettiği, kötü olması halinde ise takımın da aynı şekilde mücadele etmesini de değerlendiren oyuncu, “Futbol bir takım oyunu. Birkaç kişinin sahada beklenilen performansı sergileyememesi, iyi oynayanlar tarafından kapatılabilir. Açıkçası bu karşılaşmada takım haline arıza yaptık diyebiliriz. Arızanın sorununu biliyoruz ve bir daha yaşanmaması için gerekeni yapacağız. Bu hafta Erzurumspor karşısında taraftarlarımıza kendimizi affettireceğiz” dedi. 
(Kaynak: Yenigün Gazetesi)

Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
İsmail Goçuk 20 Ekim 2017 16:56

Biz inandik zide inanin bizim için bu maci alin

0 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi