Erdoğan’In Seçim Zaferi Afyonkarahisar’Da Kutlanmaya Başlandı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Erdoğan’In Seçim Zaferi Afyonkarahisar’Da Kutlanmaya Başlandı
A
a

Cumhurbaşkanlığı Seçimleri İkinci Turunun Ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’In Resmi Olmayan Kesin Sonuçlara Göre Seçimi Kazanmasının Ardından Afyonkarahisar’Da Kutlamalar Başladı.

Sütiş Eskişehir
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın resmi olmayan sonuçlara göre seçimi kazanmasının ardından Afyonkarahisar’da kutlamalar başladı.
Erdoğan’ın seçim zaferi kutlamaları, AK Parti öncülüğünden bir araya gelen vatandaşlar ile Zafer Meydanı’nda başladı. Afyonkarahisar’da seçmenlerin yüzde 67’si Cumhurbaşkanı Erdoğan’a oy verirken, yüzde 32’i ise Millet Partisi’nin Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’na destek verdi. Resmi olmayan sonuçların ardından vatandaşlar Zafer Meydanı’na adeta akın etti. AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı önünde bir araya gelen vatandaşlar daha sonra Cumhur İttifakı milletvekillerinin de katılımı ile Zafer Meydanı’na kadar yürüdü. Kent merkezinde ayrıca bazı vatandaşlar araçları ile de konvoylar yaparak kutlama gerçekleştirdi.
Kutlamaların devam ettiği kentte ayrıca polis tarafından da herhangi bir olumsuzluğun yaşanmaması için güvenlik önlemi alındı.
Kaynak : Afyonkarahisar Yerel Haberleri - İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi