Erdoğan'dan Diri'ye: Yerimdeyim gel

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Erdoğan'dan Diri'ye: Yerimdeyim gel
A
a

Eskişehirspor’da İzzet Erdoğan ile taraftar arasındaki tartışma büyüyor. Sosyal medya açıklamalarıyla dikkat çeken Erdoğan’ın son hamlesi herkesi şaşırttı.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Eskişehirspor resmi sitesinden Altınordu maçındaki olay nedeniyle saha kapatma cezası alınmadığına dair paylaşım yaptı. Açıklamada Erdoğan’ın çabasına da vurgu yapılmıştı.

Eskişehirspor Taraftarlar Birliği Başkanı Murat Diri söz konusu açıklama için “Takım düşme potasında uğraştığınız işlere bakın. Neyi kanıtlama çabası? Kamuoyuna akşam GAGA’da takımla yenen yemeğin ardından birlik beraberlik açıklaması yapmanız gerekirken yapılana bakın. Neyse Herkes kendine yakışanı yapar. Bizim bu saçmalıklarla kaybedecek vaktimiz yok” dedi.

Sosyal medyadan Diri’ye cevap veren Erdoğan, “Murat kardeş saçmalık dediğin cezayı almayarak iç saha maçlarımızı seyircili oynayacağız benim ile bir problemin varsa yarın yerimdeyim kardeş gel konuşalım ben işimi yapıyorum senin demene gerek yok” dedi.
Diri son olarak “Sabah sabah sen aklımıza mukayyet ol Rabbim. Şu mübarek cuma öfkemize yenilmeyelim. Her şeye rağmen ligde kalacağız. Birlik beraberliğe ihtiyacınız olan şu günlerde 7 hafta kenetlenmeliyiz. Her şeye herkese rağmen kenetleneceğiz. Bizim başka gidecek tutacak takımımız yok” yorumu yaptı.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi