Erdoğan'a yalvararak ricada bulundu

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Erdoğan'a yalvararak ricada bulundu
A
a

Ünlü şarkıcı Işın Karaca, artan çocuk istismarı haberlerinden sonra Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'a Instagram üzerinden mektup yazdı. Karaca, "Çocuk istismar vakaları için daha caydırıcı bir çözüm bulmanızı yalvararak rica ediyorum" dedi.

Sütiş Eskişehir
"YALVARIRIM BİR ÇÖZÜM BULUN"

Artan çocuk istismarı haberinden sonra kendisini tutamayan Işın Karaca, Instagram üzerinden yayınladığı mektupta şu iadeleri kullandı: "Sayın Cumhurbaşkanım @rterdogan ve çok değerli Hanımefendi Sayın @emineerdogan Hepimizi derinden yaralayan ve önüne geçemediğimiz çocuk istismar vakaları için daha caydırıcı bir çözüm bulmanızı yalvararak rica ediyorum...

Sapkınlık ve istismar sadece bizim ülkemizde tabii ki yok, dünyanın her köşesinde yaşanıyor, ancak son günlerde tüm Türkiye arka arkaya yaşanan çocuk ölümlerinden ötürü bitmiş durumda.
Vicdanı ve merhameti olan herkes muhtemelen benimle aynı fikirdedir.
Yüreğimiz, her gün yenisi gelen çocuk ölüm haberleri ile kanıyor.
Lütfen yasalarımızı çocuk istismarına karşı güçlendirelim.
Geleceğimiz çocuklarımız.
Çaresizce, bu üzücü olayları izlerken,
insanlığımdan utanır oldum.
Bu konular ile alakalı yapılacak tüm çalışmalarınızda, sonuna kadar, bir sanatçı, bir anne, ve güzel ülkemizin bir vatandaşı olarak, yanınızda bulunmak isterim.
Biz Türkiye'yiz
Biz kocaman bir aileyiz, ve bunların üstesinden gelmesini de biliriz... Saygılarımla
Işın Karaca"
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
cemil kabalak 3 Temmuz 2018 15:43

artık hiç kimsenin hiçbir bahanesi kalmadı, hiçbir bahaneye sığınmaya da hakkı olamaz....yüzüne bakmaya kıyılamayacak kınalı kuzularımıza uzanan elleri devlet kesemiyorsa buna gücü yoksa versinler biz o elleri keseriz...devlet devlet ise ya evlatlarımızı koruk ya da devlet olma iddiasından vazgeçer...ne zammınız, ne seçiminiz, ne fukaralık hiçbiri umurumuzda değil artık...üç otuz kuruşluk çetelere, soysuz itlere boyun eğen devlet devlet olamaz. 40.000 'den fazla şehidi olan bir ülkede bedelli askerliğin konuşulmasından da "ne idüğü belirsiz kader mahkumu " tanımlaması ile bu ülkenin vatandaşlarına karşı işlenen suçlara af getirilmesinden gına geldi artık...içinde çocuklarımın korkusuzca oynamayacağı parkı ne yapayım....yetti de arttı artık...kaç yıldan beri sadece laf ürettiler bu konuda..birbirlerine ip attılar..lafla peynir gemisi yürümüyor...bir olaya münferit olay deyip kapatarak hiçbir sorun çözümlenemez...çocuklarını korumayan devlet devlet değildir

0 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi