Erdoğan, Millet Kıraathanesi’nde

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Erdoğan, Millet Kıraathanesi’nde
A
a

Miting için Eskişehir’e gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Odunpazarı’nda faaliyet gösteren Tiryakizade Kıraathanesi’ne gençlerle sohbet edip, çay içti.

Sütiş Eskişehir
Cumhurbaşkanlığı Özel Kalem Müdürü Dr. Hasan Doğan, Erdoğan’ın ziyaretine ilişkin fotoğrafları “#Kıraathane #OkumaEvi bu kadar sade, böylesine huzurlu...” notuyla paylaştı. Millet Kıraathanesi’ne benzetilen Tiryakizade’nin facebook hesabından da şöyle bir paylaşım yapıldı:
“Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan Bey Tiryakizade Kıraathanesini ziyaret etti. Takdir ve teşekkürlerini ileterek bizleri onurlandırdı. Bu ülkenin insanına iyi ve güzel şeyler yapmaya çalışmaktan başka bir niyetimiz ve gailemiz yok. Tiryakizade Kıraathanesini takdir bir yana engellemek için uğraşanlara diyoruz ki; Âsâf'ın mikdârını bilmez Süleyman olmayan. Bilmez insan kadrini âlemde insan olmayan. Ziya Paşa.”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, gençlerle sohbet edip çay içtirdi. Fotoğraf çektirme isteklerini de geri çevirmeyen Erdoğan, daha sonra Eskişehir’den ayrıldı.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Hasan 13 Haziran 2018 13:43

kek' li kıraathaneler asrın projesi dünya bizi kıskanıyor

0 1 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi