Erdoğan, herkesten çok incindi!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Erdoğan, herkesten çok incindi!
A
a

AK Parti Milletvekili ve Star yazarı Mehmet Metiner, Beyaz TV yorumcusu ve Sabah yazarı Rasim Ozan Kütahyalı'nın Boşnaklara yönelik sözlerinden en çok Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın incindiğini yazdı. Metiner, "Cumhurbaşkanı'mızı herkesten önce ve herkesten çok inciten bu densiz ve edepsiz sözler dolayısıyla hedef tahtasına oturtanlar bilinmelidir ki tıpkı o sözlerin sahibi kadar mücrimdirler" dedi.

Sütiş Eskişehir
Rasim Ozan Kütahyalı gündeme bomba gibi düşen, Boşnaklara yönelik çirkin sözünün ardından Beyaz TV'deki programdan gönderilmiş, ardından da Boşnak vatandaşlardan özür dilediğini açıklamıştı. Özrü tepkileri dindirmeye yetmedi. Kütahyalı'ya bir tepki de AK Parti Milletvekili Mehmet Metiner'den geldi. 

Metiner dün yazdığı yazıda Kütahyalı'ya tepki gösterdi. Kütahyalı'nın sözlerinden en çok Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın incindiğini söyledi. 

Metine köşesinde şu ifadeleri kullandı: 

Sabah gazetesinde yazan birinin, bir televizyon programında sarf ettiği gerçekten edepsiz ve hakaretamiz sözler hepimizin infialine neden olmuştur.

Ve herkesten çok bizim derin öfkemizi çekmiştir.

Sırf Sabah gazetesinde yazdığı veya Cumhurbaşkanı'nı savunduğu için işbu gazetecinin densizliğin ve seviyesizliğinin faturasının Cumhurbaşkanı'mıza kesilmesi çok büyük bir ahlaksızlık örneğidir.

Cumhurbaşkanı'mızı herkesten önce ve herkesten çok inciten bu densiz ve edepsiz sözler dolayısıyla hedef tahtasına oturtanlar bilinmelidir ki tıpkı o sözlerin sahibi kadar mücrimdirler.

O gazeteci vesilesiyle "Asıl sahibine bakmak lazım" diyenler düşmanlıklarında da mert olmayı beceremeyen haysiyet cellâtlarıdırlar.

Cumhurbaşkanı'mız şayet mahut gazeteciye sahip çıkmış olsaydı veya konuştuğu televizyon ve yazdığı gazete arka çıkmış olsaydı bu durumda yapılacak eleştirilerin bir anlamı olabilirdi.

Lakin tam tersi olmasına rağmen bu cürmün asıl failini başka yerde arayanların ahlak anlayışları tartışılır.

Gazeteciliği veya siyaset yapmayı bu şekilde anlayanların insanlık anlayışları da ziyadesiyle sorunludur.

Medyada Cumhurbaşkanı'mızı yüreklice savunan gazeteci ve yazarları "sahibinin bekçi köpeği" olarak tanımlayıp suçlayanlar, kendileri öyle olduğu için onurlu insanları da kendileri gibi gören haysiyet fukaralarıdırlar.

Kimin kiminle hesabı varsa mertçe görsün.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi