Erdoğan: Girdaptan çıkacağız

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Erdoğan: Girdaptan çıkacağız
A
a

Eskişehirspor’da Sportif Direktör İzzet Erdoğan Gazeteci Murat Dağtekin’e konuştu. Erdoğan, “Bu yönetim inanılmaz çalışıyor. Çok memnunum. Başkanımızın liderliğinde büyük özveriyle bu takımı girdaptan çıkarmak istiyoruz” dedi.

Sütiş Eskişehir
“Yönetim çok çalışıyor”
“Bütün kulüpler maddi sıkıntılar yaşıyor” diyerek sözlerine başlayan Erdoğan, “Dönemin profesyonellerinin yanlışlarından dolayı kulüpler sıkıntı yaşıyor. Taraftarın bunda en ufak bir etkisi yok. Taraftar özveriyle çalışıyor. Süper Lig’den sonra en çok passolig satan kulübüz. Artı bu ligde en yüksek seyirci ortalamasıyla oynayan kulübüz. Suçlu bizleriz. Bizler bu kulübü bu hale getiriyoruz. Ama şunu söyleyeyim size; bu yönetim inanılmaz çalışıyor. Çok memnunum. Allah hepsinden razı olsun. Başkanımızın liderliğinde büyük özveriyle bu takımı girdaptan çıkarmak istiyoruz.
 
“İki kampanya başlıyor”
Eskişehirspor’u sevenlere çok güzel bir hazırlık yapıyoruz. Her eve iki forma kampanyasını daha da genişlettik. Sağolsun genç yöneticilerimizden Emir Sarar da o konunun üzerinde çalışıyor. Son noktaya geldik. İlk parti formayı hazırladık. Yılın ilk haftasından itibaren onu hayata geçireceğiz. Digitürk ile bir görüşme yaptık. Onla ilgili çalışmamız son noktaya geldi. Onunda yakında lansmanını yapacağız. Başkanla acil, orta vade ve uzun vade olarak bir proje yaptık.
 
“Yapmak zorundaydık dediler”
Genel Kurul sonrası 7 Aralık’ta göreve başladık. Hemen evrakları istedik ve bir duruma bakalım dedik. Bir gün sonra ödememiz olduğunu söylediler ve 225 bin avroluk ödemeyle karşılaştık. Futbolcularımız yerden göğe kadar haklı ben o konuda bir şey demiyorum, futbolcu kardeşlerimi suçlamıyorum. Kaptanımız bize önceki yönetim bıraktığında arada doğan boşlukta prosedür gereği böyle bir şey yapmak zorundaydık dedi ve yapmışlar zaten.
 
“4 buçuk milyon ödedik”
18 futbolcumuz paralarını almak için federasyona tebligatta bulunmuşlar. Ödemelerin 7 Aralık’tan 10 Ocak’a kadar yaşanacak süreçte bu ödemelerin yapılması gerekiyor. Peşinatlarıyla maç başı alacaklarını kapsıyor. Şu ana kadar 4-4 buçuk milyon arasında bir rakamı yönetimimiz ödedi.
 
“Futbolcularla anlaşıyoruz”
En önemlisi ve en çok merak edilen FIFA’daki dosyalarımız. Bunlar 4 taneydi göreve geldikten 1 hafta sonra 5’nciyle de yüzleştik (Toko, Sissoko, Bienvenu, Kulach, Defederico). Ben ve başkanım avukatlar nezdinde bu 5 futbolcunun menajerleriyle görüşme sağladık. Görüşmeler çok iyi geçti. Bienvenu bitti. Diğerleriyle ilgili tekliflerimizi sunduk. Büyük ihtimalle önümüzdeki haftaya kalmadan onlarıda halledeceğiz. Hiçbir sıkıntı yok şu anda.
 
“Taraftar müsterih olsun”
Oyuncularla ikili ilişkilerimizi kullanarak bir miktar ödeme yaptık diğer kısmınıda Haziran ayında ödemek için anlaştık. Bu protokolleri TFF’ye FIFA’ya verdiğiniz an puan silmeyle ilgili bir sıkıntımız kalmayacak. Taraftarlarımız şunu bilsin. En son noktada her halükarda başkanımın bir tasarrufu var. Bu kulübün tek bir puanını sildirmeyeceğiz. Transferimiz kapalı olduğu halde bugün Play-Off’un en büyük adaylarından birisiyiz. 
 
“Projeler hazırladık”
Biz inanın uykularımızı bile feda edip 24 saat bu kulübe her türlü imkanı sağlamak için her türlü fedakarlığı yapıyoruz.  Şehrin dinamikleri biraz daha bize yardım ederse biz bu yükü rahat kaldırırız. Biz bu paraları ödediğimiz zaman önümüzde çok rahat bir süreç açılacak ve projelerimiz hayata geçecek. Hem yönetim hem şahsım adıma çok güzel projeler hazırladık. Türkiye’nin muhtelif yerlerinden inanılmaz destekler var.
 
“beINSPORT ile kampanya”
Yayıncı kuruluş beIN SPORTS ile bir çalışmamız var. Sponsorlarla ilgili çok güzel gelişmeler var. Bizim bu sektör inanılmaz oynak bir sektör. Biz bu süreci yönetirken ne insanları kaybetmek istiyoruz, ne firmaları kaybetmek istiyoruz, insanları kazanmak istiyoruz, Eskişehir’i yaşatmak istiyoruz. Bizim kimseye gönül kırgınlığımız yok. Kimseyle kavga etmek istemiyoruz, kimseyle tartışmak istemiyoruz. Biz bize gönülden, yürekten destek olan herkese kapımız sonuna kadar açık, başımızın üstünde yerleri var.
 
“Firmalarla görüşüyoruz”
Stat konusunda Bakanımıza ve Genel Müdürümüze gittik. Stadımız bizim değil. Bize verilmesi için önce 1 yıllık bakan ve genel müdür nezdinde 1 yıl alabiliyoruz. Fakat kalan 9 yıl ancak Bakanlar Kurulu kararıyla bize veriliyor. Bu süreç şu anda çalışıyor. Bu süreç bittikten sonra ancak teklif sunabiliyoruz sponsorlarımıza. Biz birkaç firmayla görüşüyoruz. Stadın devir sürecini bekliyoruz. Bu süreç bize geldikten sonra hızlı hareket ederek stadın isminden ziyade taraftarlarımız, camiamız, yönetimimiz uygun görürse isminin önüne bir isim sponsoru alıp en azından bu sezon bizi rahatlatacak şekilde bitirmek istiyoruz.
 
“Play-Off şansı sürüyor”
Taraftarlar bana sosyal medyadan Ofoedu ile ilgili yazıyorlar. Bu konuda müsterih olsunlar. Bu kulüp ne futbolcunun ne bizim kulübümüz. Bu kulüp Eskişehir’in kulübü. Eskişehir için ne gerekiyorsa müsterih olsunlar biz yerine getireceğiz. Futbolcularımız kafaları rahat olunca daha iyi futbol oynayacaklardır. İyi skorlar alacağız. Gönlüm Play-Off’tan yana. Matematik olarak şansımız hala devam ediyor.  Biz çocuklara bu konuda asla baskı yapmıyoruz. Biz çocuklar futbol oynasın istiyoruz. Kafaları rahat, kartsız, sakatlıksız, taraftarlara iyi futbol seyrettirerek devam ettirmek istiyoruz.
 
“İnanılmaz yatırım yapacağız”
Şimdi birinci önceliğimiz alt yapıyla ilgili bir çalışma yapıyoruz. Altyapımızı biraz toparlayacağız. Bir scout ekibi kuracağız. Biliyorsunuz transferimiz kapalı. Ancak Haziran’dan sonra transferimiz açılacak. Scout ekibinde 3 ya da 4 hoca olacak. Başında da ben olacağım. Altyapımıza inanılmaz bir yatırım yapıyoruz” diye konuştu.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
ahmet çelik 1 Ocak 2018 18:38

Forma için bekliyoruz. Bize 4 adet ayırın.

0 1 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi