Erdoğan: Eskişehir Şehir Hastanesini bu yıl açıyoruz

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Erdoğan: Eskişehir Şehir Hastanesini bu yıl açıyoruz
A
a

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Eskişehir, Manisa, Elazığ ve Ankara şehir hastanelerimizi bu yıl bitmeden açıyoruz. Ülkemize kazandıracağımız 40 bin yatak kapasiteli şehir hastanelerimiz ülkemizde sağlık hizmetlerinin standardını bir üst seviyeye yükseltecektir.” dedi.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Ankara Spor Salonu'nda düzenlenen milletvekili aday tanıtım toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti’nin 24 Haziran seçimlerine ilişkin beyannamesini açıkladı. Seçim beyannamesinin üçüncü bölümünde millet ile güçlü demokrasi hedefini paylaştıklarını belirten Erdoğan, “Biz demokrasi ile kalkınmayı birbirinin tamamlayıcısı olarak gördük ve tüm çalışmalarımızı bu anlayışla yürüttüm. AK Parti iktidara geldiği günden beri Türkiye’de hakların özgürlükleri gerçek anlamda tesis eden, standartlarını sürekli yükselten partidir. Önümüze çıkan sorunlar ne kadar büyük olursa olsun asla demokrasiden, özgürlüklerden, haklardan taviz vermedik. 24 Haziran seçimlerinden sonra da demokrasimizi geliştirmeye devam edeceğiz. Türkiye’yi ekonomide olduğu gibi demokraside de bir üst sınıfa çıkartacağız. Yeni dönemde geleneksel irfan merkezlerimizle cemevlerine hukuki statü tanıyacağız” diye konuştu.

“Sağlık sektöründe de yerlileştirme oranını sürekli yükselteceğiz” 

Sağlık alanının AK Parti’nin en başarılı olduğu alanlardan birisi olduğunun altını çizen Erdoğan, “Önümüzdeki dönemde sağlık hizmetlerinin kalitesinin artırılmasına yönelik çalışmalarımıza devam edeceğiz. Özellikle aile hekimliğini daha da yaygınlaştıracağız. Şehir hastaneleri projelerimiz meyvelerini vermeye başladı. Şuana kadar Yozgat, Mersin, Isparta, Adana, Kayseri şehir hastanelerimizi hizmete açtık. Artık dedelerimizin ninelerimizin duaları gelmeye başladı. Eskişehir, Manisa, Elazığ ve Ankara şehir hastanelerimizi bu yıl bitmeden açıyoruz. Ülkemize kazandıracağımız 40 bin yatak kapasiteli şehir hastanelerimiz ülkemizde sağlık hizmetlerinin standardını bir üst seviyeye yükseltecektir. Sağlık sektöründe de yerlileştirme oranını sürekli yükselteceğiz. Ülkemizdeki nüfusun gen havuzunu çıkartacak ve kişiye dayalı tıp uygulamalarını geliştireceğiz” dedi.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
ahmetşafak 25 Mayıs 2018 09:18

yapar yapar eyi yaparrrrrrr....hastaneyi açar eksikleri 10 yıl da tamamlanır...taştan, betondan kimseye hayır gelmediğini öğrenemedi daha ...yapmaz olur mu ? ankaraya yer altı yer üstü geçitleri ile üstün gayretler sonucunda denizzzzzzzzzzzz gettiiiiii beeeeee...yapmamı yaparrrrrr hemi de eyiiiiii yapar

0 1 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi