Ahmet Ataç 15 02 2024

Erdal Akdarı'dan transfer açıklaması!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Erdal Akdarı'dan transfer açıklaması!
A
a

Eskişehirspor'da sezonun ikinci yarısında Erdal Akdarı ismi şüphesiz oldukça ön plana çıktı. Radyospor'dan Salim Manav'ın sorularını yanıtlayan Akdarı oldukça samimi cevaplar verdi. 

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor'da sezonun ikinci yarısında Erdal Akdarı ismi şüphesiz oldukça ön plana çıktı. Radyospor'dan Salim Manav'ın sorularını yanıtlayan Akdarı oldukça samimi cevaplar verdi. Anadolu Ateşi programının konuğu olan başarılı stoper oyuncusu programda özetle şu ifadeleri kullandı.

"Eskişehir çok güzel bir kent. Burada çok mutluyum. Huzurluyum. Eşimde Eskişehir'e gelecek. İnsanlar çok sıcak. Herkes beni çok seviyor. Eskişehirspor'da havalar çok güzel. Ligde kalmayı garantiledik. Çok zor bir sezonun ardından bunu başarmak mutluluk veriyor. Benimle ilgilenen takımların olduğunu biliyorum ancak o işlerle menajerim ilgileniyor. Ben sadece Eskişehirspor'un başarısına odaklandım. Eskişehirspor ile 1 yıl daha sözleşmem var. Hangi takımlar olduğunu bile sormuyorum. Hepsine menajerim bakıyor.  Hayırlısı neyse  o olsun. Herkes Erdal Akdarı çok iyi oynuyor, goller atıyor falan diyor ancak takım çok iyi olduğu için böyle. Takımım iyi oynadığı için bende güzel performans sergileyebiliyorum. Bu takımın bir parçası olduğum için çok mutluyum. Şansım yaver gidiyor ve toplar bir şekilde önüme düşüyor ben de gollerimi atıyorum. Altyapıda forvet olarak görev almıştım. Bu sebepten rakip ceza sahası içerisinde neler yapmam gerektiğini iyi biliyorum.  

Ligin ilk yarısında lisansım çıkmadığı için forma giyememiştim. Gerçekten çok zordu. Belirsizlikler bizi çok zorluyordu. Soru işaretleri ile yaşamak bir futbolcu için cidden kötü bir şey. Devre arasında lisanslar çıkınca çok mutlu oldum. Hocam da bana forma verdikçe elimden gelen performansı göstermeye çalıştım. Göstermeye de devam edeceğim. Eskişehirspor'da bu sezon stoper olarak görev aldım. Geçmiş yıllarda sol bek pozisyonunda da sıkça görev almıştım. Hatta Kayserispor kariyerim sol bek olarak geçmişti. Altyapıda forvet olarak görev aldığımı da belirtmiştim. Kafa toplarına nasıl vuruluru bildiğim içinde bunun avantajını sıkça yaşıyorum. Mevlüt Çelik genç ve yetenekli bir stoper oyuncusu. Birlikte çok başarılı maçlar çıkartıyoruz. İyi bir ikili olduk. Sanırım beraber oynadığımız maçlarda hiç kaybetmedik. Potansiyeli çok yüksek bir oyuncu. Ümraniyespor'a gol atınca ben de onun kadar sevindim. Kendisini çok seviyorum. Kafaya koyarsa çok iyi bir kariyere imza atabilir.  Altay deplasmanına kazanmak için gideceğiz. 3 maçımız kaldı ve 3 maçı da kazanabilecek güçteyiz. Kolay bir deplasman olmayacak. Altay tehlikeli ve zor bir rakip. Galibiyet alarak taraftarımızı bir kez daha mutlu etmek istiyoruz.   Ben Türkiye'ye Eskişehirspor için gelmeyecektim. Fuat Çapa beni Almanya'dan biliyordu.

Türkiye'ye geleceğimi öğrenince babamla temasa geçmiş. Beni Eskişehirspor'da görmek istediğini söylemiş. Ben de hem Fuat Çapa hem de Eskişehirspor'u bir arada duyunca düşünmeden kabul ettim. Kendisi çok beğendiğim ve başarılı bir çalıştırıcı. Batman doğumluyum ancak ben 2 yaşındayken Almanya'ya gitmişiz. Hannover 96 altyapısında yetiştim. Almanya'da kafası çalışmayan bir insan kesinlikle futbolcu olamaz. Oradaki altyapı sisteminin çok iyi olmasının en büyük sebebi bu. Taktik ve disipline sadık kalarak bireysel performanslarınızı ön plana çıkartmanız gerekiyor.  Türk Milli Takımlarının altyapı takımlarında görev aldım. A Milli Takım'da da görev almak isterim.

Türkiye'yi çok seviyorum. Seve seve ay yıldızlı formayı terletirim. Eskişehirspor taraftarı sadece Türkiye'de değil Almanya'da da çok konuşuluyor. Benim Almanya'daki arkadaşlarım maçları izliyorlar ve maçlardan çok taraftarlardan bahsediyorlar. Süper Lig takımlarının çoğunun böyle bir taraftara sahip olmadığından bahsediyorlar. Böyle bir taraftarın önünde oynamak gerçekten muhteşem bir duygu. Bize her zaman sahip çıktılar. Hiç susmadan bizi desteklediler. Biz de onlar için mücadele ediyoruz. Taraftarlar öyle bir tezahüratlar yapıyorlar ki saha içerisinde arkadaşlarıma sesimi duyuramıyorum. Onları çok beğeniyor ve çok seviyorum" ifadelerini kullandı.
Kaynak : esgazete
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Doğa Sever 2 Mayıs 2019 13:07

Amatöre ve alt yapıya az önem vermenin , ekonomik faturası kulüplere (görüldüğü gibi)ağır oluyor!

0 1 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi