Engin Çakmak'tan Eskişehirlilere müjdeli haber!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Engin Çakmak'tan Eskişehirlilere müjdeli haber!
A
a

CHP'nin Eskişehir'de 4. sıradan Milletvekili Adayı gösterdiği Engin Çakmak, ES TV'nin konuğu oldu. Eskişehir siyasetçilerinden Engin Çakmak, “Seçime Doğru” programında Ali Baş ve Cihan Yıldırım’ın sorularını yanıtladı ve Eskişehirlilere güzel bir haber verdi.

Sütiş Eskişehir
Eskişehir'in CHP milletvekili adaylarından Engin Çakmak ES TV'nin konuğu oldu. Çakmak, gündeme dair soruları yanıtlarken Eskişehirlilere güzel bir haber vermeyi de ihmal etmedi. Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen'in hizmetlerinden biri olan yeni tramvay projesinden küçük bir detay veren Çakmak, asıl büyük müjdeyi Büyükerşen'in vereceğini söyledi.

CHP milletvekili adayı Engin Çakmak, Ali Baş'ın tramvaylarla ilgili sorduğu soru üzerine "Tramvayı yer altına alalım istiyorlar ama Eskişehir'in jeolojik yapısı buna uygun değil. Son tramvay projeleri için yapılan incelemeler sırasında biz bunu yine inceledik ama mümkün gözükmüyor. 13 kilometrelik tramvay ihalesi yapıldı. Ben 1 tane hattı söyleyim diğerlerini Yılmaz Hocam açıklasın. Şehir Hastanesine tramvay getiriyoruz kendi imkanlarımızla. Kayseri'deki gibi Ulaştırma Bakanlığı'nın imkanlarıyla değil, kendi imkanlarımızla yapıyoruz. Eskişehirlilerin vergileriyle Eskişehir halkına tramvay getiriyoruz. Eskişehir Şehir Hastanesi'nden Halin arkasından Selami Vardar Bulvarı, Sultandere Mahallesi, 75. Yıl mahallesine kadar gidecek. Yine daha önce söylediğimiz bir hat vardı... Opera'dan Kumlubel'e bir hat vardı. O hat daha sonra 2 Eylül Kampüsüne uzayacak. Sözleşmeleri yapıldı. Bu sene içinde bunlar biter." dedi.

 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
utku 5 Haziran 2018 13:30

apar topar bu sultandere olayı nerden çıktı. 5 martta yapılan ihalede burası yoktu. ekapta bulunan ihale projesindede yok.

0 1 Cevap Yaz
vatandaş 5 Haziran 2018 10:17

seçim nedeniyle şehir hastanesi erken tam bitmeden açılmasaydı, tramvay ile açılış uyuşuyordu.

1 1 Cevap Yaz
halit

şeçim nedeniyle sultandereye uzatılıyorsa hastanenin açılmasıda normaldir. ayrıca hastanenin açılacağı aylar öncesinde bellidir.

0 1
RAMAZAN 5 Haziran 2018 03:27

İhalede olmayan hat seçimden 19 gün önce Nasıl oluyor da duyruluyor.

2 1 Cevap Yaz
Osman 4 Haziran 2018 23:27

Yeni tramvayların teslimiyle ilgili açıklamalar gerçekleşmedi. Mayıs 2017 . ağustos 2017 . kasım2017 hepsi boş çıktı

1 3 Cevap Yaz
Uysal 4 Haziran 2018 23:20

Yarısı hikaye Yakın zamanda bunlar olmaz.

2 2 Cevap Yaz
Esesli 4 Haziran 2018 20:22

Hoca dediyse yapar ,Ne yaparsa güzel yapar Allah sağlıklı uzun ömürler versin hocamıza daha uzun yıllar başkanımız olsun

2 4 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi