Engin Çakmak: Niye bize yalan söylüyorlar?

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Engin Çakmak: Niye bize yalan söylüyorlar?
A
a

CHP Milletvekili Adayı Engin Çakmak, Doktorlar Caddesi’ndeki seçim ofisinin açılışında yaptığı konuşmada “Memlekette sorulması gereken esas soru da bu... Niye bize yalan söylüyorlar” dedi. 

Sütiş Eskişehir
Cumhuriyet Halk Partisi Eskişehir adaylarından Engin Çakmak, vatandaşlara şöyle seslendi: “Bende belediye başkanlarım ve aday arkadaşlarım gibi seçim konuşması hazırladım ama dün akşam bir olay oldu, onu sizinle paylaşmak isterim;

Seçim ofisindeyiz, çalışıyoruz... Gönüllülerimizden biri geldi, kucağında dört yaşında kızı... Televizyon açık, bir an bi sessizlik oldu. Televizyonda neyi seyrettiğimizi anlayacaksınız. Kızımız şöyle bir soru sordu; Kandırmak ne demek babacım... Babası da biraz düşündükten sonra ‘evladım kandırılmak, birinin diğerine yalan söylemesidir’ dedi. Çocuk sorguluyor... İyi de niye yalan söylüyor diyor. İşte memlekette sorulması gereken esas soru da bu... Niye bize yalan söylüyorlar?

Her başı sıkıştığında kandırıldık’ diyorlar. Hayır, aslında siz kandırılmadınız. Bizleri kandırmaya çalışıyorsunuz. Neden bize yalan söylüyorlar? Neden bizi kandırmaya çalı- şıyorlar. Ülkenin yüzde 90’ı ekonomik olarak sıkıntı içinde. Yüzde 10’u da refah içinde yaşıyor. Kandırıldıkça fakirleşiyoruz. Kandırıldıkça geriye gidiyoruz. Bunlar yol yaptık dediklerinde yol verin. Koca koca binalar yaptık dediklerinde ‘temeli yok’ deyin. Vakit Türkiye vakti diyorlar buna da ‘vaktiniz doldu’ deyin.” 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Vatandaş 6 Haziran 2018 11:19

Siz o refah içinde yaşayan % 10 'un içine girmiyormusunuz ?

0 0 Cevap Yaz
gürcan 4 Haziran 2018 19:12

hükümetimizdençok memnunuz

1 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi