Engin Çakmak: Mutlu bir ülke çok yakın

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Engin Çakmak: Mutlu bir ülke çok yakın
A
a

CHP Milletvekili Adayı Engin Çakmak, seçim çalışması kapsamında gittiği Zincirlikuyu’da vatandaşlara partisinin vaatlerini anlatıp “Mutlu bir ülke çok yakın” dedi. 

Sütiş Eskişehir

Sivil toplum kuruluşlarının iftar ve sohbet davetlerine icabet eden dördüncü sıra adayı Engin Çakmak, Şeker Mahallesi’ndeki TOKİ konutlarına gitti. Vatandaşlar, asgari ücretin sadece seçim dönemlerinde dile geldiğini ifade etti. CHP Milletvekili Adayı Engin Çakmak “Cumhuriyet Halk Partisi her zaman işçimizin yanındadır. 7 Haziran seçimlerinde bildirgemizde yer alan asgari ücret artırımı ile bu seviyeyi daha da yukarı çıkaracağız. İktidar olduğumuzda vereceğimiz 2 bin 200 liralık asgari ücrete yılda iki defa iyileştirme yapacağız” dedi. 

Zincirlikuyu Mahallesi’nden gelen davete de katılan Çakmak, burada da aile sigortası projesini anlattı. Her ailenin maaşı ve evi olması için çalıştıklarını söyleyen Çakmak “Mutlu bir ülke çok yakın” diye konuştu. 

Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Esesli 9 Haziran 2018 16:44

Mutlu bir ülke çok yakın demiş zatı muhterem. Peki senin cehenneme cevirdiğin belediye ne olacak. Calisanların hepsi birbirne dusman. İsten attırdığın memur ve isciler ne zaman mutlu olacak. Onuda soylesene

0 0 Cevap Yaz
Vatandaş 9 Haziran 2018 09:07

Eğer ki emri altında ki bazı idarecilerin üzerinden insanların işi, ekmeği ile oynandığı gibi olacaksa milletvekilliği de , hiç soyunmasın milletvekilliğine. Onun sivrilttiği kazıklar yüzünden, kaç kişi ekmeğinden, çalışma hayatımda ki huzurundan oldu. Eğer ki Atatürk 'ün emanet bıraktığı parti de yanlış yapanlara çanak tutacaksa yazıklar olsun derim.

0 3 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi