Engin Çakmak: Eskişehirspor'a cansuyu olmuştur

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Engin Çakmak: Eskişehirspor'a cansuyu olmuştur
A
a

Engin Çakmak, "Seçime Doğru" programında Eskişehirspor ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu ve Belediye kulübe destek olmuyor iddialarına yanıt verdi

Sütiş Eskişehir
CHP Eskişehir Milletvekili adayı Engin Çakmak, ES TV'de canlı yayınlanan "Seçime Doğru" programında Ali Baş ve Cihan Yıldırım'ın konuğu oldu. Engin Çakmak, seçim gündemi ve Türkiye siyaseti üzerine açıklamalarda bulundu. Kendisine Eskişehirspor sorulduğunda ise kulübün içinde bulunduğu durum ve geleceği ile ilgili şu sözleri söyledi:

"Eskişehirspor Anadolu'nun yıldızı ve Türk futbol tarihine hizmet etmiş bir kulüp. Eskişehirspor'un yeri Birinci Lig değil, Süper Lig'dir. Bu sene kahrolarak izledik. Kulübün ekonomik sıkıntıları olduğunu biliyoruz, bunların giderilmesi için CHP üzerine düşeni yapacaktır. Meclise gittiğimizde de bunu dile getireceğiz, iktidara geldiğimizde de  Eskişehirspor'un sorunlarına el atacağız. Seçimler sık sık yapılıyor, biz sözümüzün arkasında dururuz. Eğer dediklerimizi de yapmazsak Eskişehirsporlular bizden hesap sorsun. Öyle kanunlar var ki belediyelerin elini kolunu bağlıyor. Bizim Belediye olarak Eskişehirspor'a yardım yapmamız engellendi ama biz bir şekilde yardım ettik. Ne yaptığımızı buradan açıklayamasak da, Eskişehirspor'a cansuyu olmuştur. Eskişehirspor'a bu siyasi gerilim çok zarar veriyor. Siyasetçiler Eskişehirspor'a destek vermeli ama spora ve yönetimine el atmamalı. Bu Eskişehirspor'a çok büyük zararlar veriyor."

 
Kaynak : AnadoluGazetesi.com
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi