Ahmet Ataç 15 02 2024

Enerjinizi yükseltin uyarısı!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Enerjinizi yükseltin uyarısı!
A
a

Eskişehirspor’un yeni teknik direktörü İlhan Var’ın geçtiğimiz gün takımıyla yaptığı toplantıda futbolcularını sert bir şekilde uyardığı belirtildi. Var’ın takımın enerjisinden şikayetçi olduğu ve bunun bir an önce düzelmesini istedi

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor haberi: Eskişehirspor’un yeni teknik direktörü İlhan Var’ın geçtiğimiz gün takımıyla yaptığı toplantıda futbolcularını sert bir şekilde uyardığı belirtildi. Var’ın takımın enerjisinden şikayetçi olduğu ve bunun bir an önce düzelmesini istedi.

Var’dan sert uyarılar
Eskişehirspor’un başına geçtikten sonra tesislerde yeni bir sinerji oluşturmaya çalışan Teknik Direktör İlhan Var, Siyah Kırmızılı oyunculara geçtiğimiz gün sert uyarılarda bulundu. Genç teknik adamın takımın içinde bazı oyuncularda yaşanan enerji düşüklüğü nedeniyle toplantı yaptığı ve bu durumun bir an önce düzelmesini istedi.

Kulübün büyüklüğünü bilin
Takım içinde forma rekabetinin oluşacağını ve hak eden kişinin formayı giyeceğini söyleyen Var’ın her oyuncunun bu kulübün büyüklüğünü bilerek hareket etmesini ve bu şekilde antrenmana gelmesini istediği belirtildi. Eskişehirsporlu oyuncuların bu sert uyarı sonrası performanslarında yükselme yaşandığı gelen bilgiler arasında.

Altyapı mercek altında
Siyah Kırmızılı ekibin yeni Teknik Direktörü İlhan Var bilindiği üzere kalabalık bir teknik heyetle göreve geldi. Eskişehirspor’da Altınordu modeli yaratmak isteyen Var’ın altyapıyı mercek altına aldığı öğrenildi. Bir çok yardımcı antrenörlerine altyapıyı izleten genç teknik adamın sürekli rapor istediği belirtildi.

 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
eses 14 Ekim 2020 13:47

Ben Akhisar'da Yılmaz hocanın yardımcısıyken Eskişehirspor'u izlemeye ben geldim raporu ben tuttum demişsin hoca biz biliyoruz ama ekibinizde yer alan basketbol hocasına maç seyrettirdiniz rapor tutturdunuz. siz nasıl eğitim vereceksiniz merak ediyorum. basketbol hocasına analiz yaptıran ekibin kendi nasıl analiz yapar merak ediyorum. Yılmaz hocada yakında ekibine güreşçi yüzücü alırsa şaşırmayın...

1 0 Cevap Yaz
bilek26 13 Ekim 2020 23:06

Futbolcuların işlerini ciddiye almalarını söylemek doğru fakat antrenmanı kameraya çekmek yanlış bu kayıt faydadan çok zarara sebep olabilir sonuçta futbolcular makine değil insan ve hiç kimse sürekli gözetlenerek çalışmak istemez bu stres ve mutsuzluk güvensizlik sebebi olur futbolcular kulüpten kaçmak isterler.

0 0 Cevap Yaz
ess 13 Ekim 2020 19:44

fm08 aklıma geldi

2 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi