En sevdiğiniz oyunlar ücretsiz Anadolu Gazetesi'nde

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç En sevdiğiniz oyunlar ücretsiz Anadolu Gazetesi'nde
A
a

Anadolu Gazetesi'nde bugüne kadar hep son dakika haberleri takip ettiniz. En sevdiğiniz oyunları da Anadolu Gazetesi'nde oynamaya ne dersiniz? Anadolu Gazetesi oyun sayfası açıldı. http://oyun.anadolugazetesi.com/tr adresinde ister ücretsiz tavla oyna ister ücretsiz okey oyna. İşte ayrıntılar...

Sütiş Eskişehir
Son dakika haberleri almaya alışık olduğunuz Anadolu Gazetesi yeni bir içerikle karşınızda. Anadolu Gazetesi internet sitesi olarak siz değerli Eskişehirlilere yeni bir hizmet sunmaktan mutluluk duyuyoruz. Artık www.anadolugazetesi.com adresimizde ücretsiz tavla ya da ücretsiz okey oynayabileceksiniz. Anadolu Gazetesi oyun sayfası http://oyun.anadolugazetesi.com/tr adresimizde ister ücretsiz okey oynayın isterseniz de ücretsiz tavla oynayın. Ücretsiz online tavla oynamak da ücretsiz online okey oynamak da Anadolu Gazetesinde çok kolay. Yapmanız gereken tek şey http://oyun.anadolugazetesi.com/tr oyun sayfamıza sadece birkaç saniyede üye olmak. Dilerseniz mail adresinizle, dilerseniz Facebook, Twitter ya da Vkontakte hesabınızla üye olabilirsiniz. İşte bu kadar... 

Gerçek rakiplere karşı tavla ve okey oyna

Ücretsiz online okey ve ücretsiz online tavla oynamanın yanında Anadolu Gazetesi oyun sayfası size bir güzellik daha sunuyor... Rakipleriniz bilgisayarlar değil, tamamen gerçek sizin gibi üyeler. Gerçek rakiplerle kıyasıya mücadele ederek oyun zevkinizi ikiye katlayın. Tavla ya da okey arkadaşınızla uzun süredir görüşemiyor musunuz? Hiç üzülmeyin... Dilerseniz arkadaşlarınızı ya da akrabalarınızı oyuna davet ederek gerçek hayattaki mücadelenize devam edebilirsiniz. Sadece Eskişehir'deki değil, Türkiye'den hatta dünyanın her yerindeki oyun partnerleriniz ile oyun sayfamızda ücretsiz online okey ve ücretsiz online tavla oynayabilirsiniz.

Ücretsiz online tavla oyna ücretsiz online okey oyna hem de her yerde

Anadolu Gazetesi oyun sayfamız http://oyun.anadolugazetesi.com/tr adresinde oyun oynamanın bir diğer güzel yanı ise istediğiniz her yerde ücretsiz online okey ve ücretsiz online tavla oynayabilecek olmanız. İster bilgisayarınızdan, ister tabletinizden, isterseniz de cep telefonunuzdan bulunduğunuz her yerde tavla ve okey oynama şansına sahip olacaksınız. Yapmanız gereken tek şey üye girişi yapıp istediğiniz oyunu ve istediğiniz masayı seçmek. Masa numaranızı arkadaşlarınızla paylaşarak onları zorlu bir maça davet edebilirsiniz.
 

Yeni arkadaşlar da sizi bekliyor...

Eskişehir Anadolu Gazetesi oyun sayfasında oynadığınız kişilerle canlı olarak yazışabilir, eşli oyunlarda arkadaşınıza taktikler verebilirsiniz. Dünyanın dört bir yanından oyuncuların katılabileceği oyun sayfamızda oynadığınız kişilerle sohbet edebilir, yeni arkadaşlar edinebilirsiniz. 

Lider olun adınızı duyurun!

Eskişehir başta olmak üzere Türkiye ve dünyadan sayısız kullanıcı ile karşılaşacağınız http://oyun.anadolugazetesi.com/tr adresinde sizi güçlü rakipler bekliyor. Daha çok oynayıp daha çok kazanarak günlük, haftalık ve aylık liderlik tablosunda isminizi en üst sıralara yazdırabilir ve oyun sayfamızdaki gerçek kullanıcılara gücünüzü gösterebilirsiniz. Oyun sayfamızda ister tanıdıklarınızla isterseniz tanımadığınız kişilerle ücretsiz online tavla, ücretsiz online okey oynayabilir ve kendinizi geliştirebilirsiniz.

Oyun sayfamızda yaşadığınız sorunları ve bilgi almak istediğiniz konuları online yardım servisimize sorabilirsiniz. Online yardım saatleri haftaiçi her gün 10.00 ile 18.00 saatleri arasındadır. info@yakuli.com adresine tüm şikayet ve önerilerinizi mail olarak atabilirsiniz.

Tüm oyunseverlere başarılar...
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi