En önemli soru... Eskişehirlilerin sesine kulak verin!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç En önemli soru... Eskişehirlilerin sesine kulak verin!
A
a

Çalışkan ve dürüst milletvekili istediklerini söyleyen Eskişehirli vatandaşlar, hayallerindeki milletvekili için, “Meclis’te sadece oturan milletvekili olmasın. Vatandaşın derdini dinleyen, vatandaşına tepeden bakmayan biri olsun. Şehre uğramayan vekil de var. Ne yapayım ben öyle milletvekilini” dedi.

Sütiş Eskişehir
14 Mayıs Genel Seçimleri yaklaşıyor. Birçok siyasi partide aday adayları netleşirken, vatandaşlar da listelere bakıp sandığa gidecek. “Nasıl bir milletvekili istiyorsunuz?” sorusuna ilişkin konuşan Eskişehirli vatandaşlar, sokakta vatandaşın derdini dinleyen, çalışkan ve dürüst bir milletvekili istediklerini söyledi. “Cebini değil vatandaşı düşünen vekil istiyoruz” diyen vatandaşlar, “Çalışkan, şehrine bağlı, o şehrin vatandaşı olmasını isteriz. Halkla ilgilenen, bütünleşen, halkı aşağı görmeyen vekil arzu ediyoruz” diye konuştu.

İbrahim Genç
“Bütün milletimizi kucaklayacak bir milletvekili isterim. Çıkıp sokakta vatandaşın derdini dinlemesi lazım. İçimizden bir milletvekili isterim. Derdimizi dinleyen, esnafın, çiftçinin, asgari ücretlinin, emeklinin derdine dokunsun. Kendini düşünmeyecek, hepimizi düşünecek vekil isterim. Cebini düşünmeyecek. Hangi partiden olursa olsun Büyükerşen gibi adam isterim.”

Fahri Uyanık
“Çalmayan milletvekili, hırsızlığı olmayan milletvekili isterim. Üçkağıtçı milletvekili değil. Dürüst bir milletvekili istiyoruz. Bizim talebimiz böyle. Eskişehir sorunlarıyla ilgilenecek, Türkiye’nin sorunlarıyla ilgilenecek. Sadece Meclis’e oturup da elini indir kaldır yapmayacak. Ben emekli öğretmenim. Sandığa giderken bunlara hep dikkat ederim.”

Seydi Baş
“Çok dürüst, çalışkan olmasını isterim. O mahalle, bu mahalle ayırmayacak. Devamlı şekilde çalışacak biri olsun istiyoruz. Bakacağız adaylara. Gençler var, eskiler var. İyi bir milletvekili Eskişehir’in sorunlarını bilecek. Ne gibi dertleri var bilecek. Onları çözmek için çaba sarf edecek. Dünyanın parasını alıyorlar. Bizi 6 bin liraya muhtaç ediyorlar. Halkın arasına katılsın isterim.”

Hasan Tomsak
“Dürüst, çalışkan milletvekili isterim. Hangi partiden olursa olsun çalışkan olsun. Dürüst çalışanı tutarız. Milletin hakkını yemesin, dürüst çalışsın, milletin içine çıksın ne sıkıntınız var diye sordun. Çok umudum yok ama Meclis’te öyle sadece oturan milletvekili olmasın.
İnsanların sıkıntısını dinlesin. Sokağa çıksın. Dinlesin vatandaşı.”

Sabahattin Sağlam
“Çalışkan, şehrine bağlı, o şehrin vatandaşı olmasını isteriz. Halkla ilgilenen, bütünleşen, halkı aşağı görmeyen vekil arzu ediyoruz. Bu memleketin daha üst seviyeye çıksın isteriz. Vatandaşla iç içe olacak. Vatandaşın derdini dinleyen, vatandaşına tepeden bakmayan biri olsun. Şehre uğramayan vekil de var. Ne yapayım ben öyle milletvekilini. Milletvekili derde derman olacak.” 
 
 
Kaynak : MELTEM KARAKAŞ
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Esin 27 Mart 2023 13:07

Bu konuda Eskişehirin talihsizliği bitsin artık,uzaydan ışınlanmış milletvekili istemiyoruz

0 3 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi