Emre Güral penaltı anını anlattı!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Emre Güral penaltı anını anlattı!
A
a

Eskişehirspor'un Osmanlıspor zaferinde 3 gol atan Emre Güral, son dakikalarda kazanılan penaltı atışında neler yaşadığını ES TV’ye açıkladı…

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Eskişehirspor’un başarılı forvet oyuncusu Emre Güral, Osmanlıspor maçı sonrası ES TV’ye konuştu. Güral 87’de kazanılan penaltı atışındaki anı anlatırken, “Karcemarskas beni biliyor. Aslında benim atacağım yere atladı ama ben de onu düşünerek ters köşeye topu yolladım” dedi.

Galibiyete inanmıştık

Maçın ardından ES TV’ye konuşan Emre, “Bu takım bu galibiyeti, bu coşkuyu hak ediyor. Galip geldiğimiz için çok mutluyuz. Nefes aldık. Buna ihtiyacımız vardı. Biz sahada çok büyük duruş gösterdik. Geriye düştükten sonra yine öne geçtik. Beraberliği yakaladılar ama biz bir karakter ortaya koyup tekrar öne geçmeyi başardık. Elimizden geleceğini biliyorduk. Takım olarak galip geleceğimize inanıyorduk. Her takıma karşı kazanabileceğimizi biliyoruz. Yeter ki inanalım, kenetlenelim ve bir duruş sergileyelim. Biz bunu Osmanlıspor karşısında sergiledik” dedi.

O anı anlattı

Penaltı atışında neler yaşadığını anlatan başarılı futbolcu, “Sorumluluk almamım farkındayım. Bende topu aldım ve ‘bunu yapmam lazım’ dedim. Dakikaya baktım, dakika 87’diydi. Çok önemli bir penaltı olduğunu biliyordum. Ama sorumluluk almak için geldim buraya. Golü de atmayı başardım. Karcemarskas beni biliyor, tanıyor. Aslında benim atacağım yere atladı o ama ben de onu düşünerek ters köşeye yolladım topu. Çok şükür 3 puanı aldık” ifadelerine yer verdi.

Galip gelmek istiyoruz

Başarılı futbolcu Elazığspor maçı hakkında ise şunları söyledi; “Şimdi önümüzdeki Elazığ maçına odaklanacağız. İnşallah onu da kazasız atlatıp 3 puana ulaşmak istiyoruz. Taraftarımızın müthiş desteğini bu maçta görmek istiyoruz. Onların desteği bizim için çok önemli. Bu takıma herkes inansın. Biz neler yapacağımızı gösteriyoruz. İnşallah Elazığ karşısında galibiyete ulaşacağız ve alt sıralardan biraz daha uzaklaşacağız.”


 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
2633 10 Nisan 2019 13:37

Havaya girme Emre. Elazığ maçına odaklan.

0 4 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi