Emre Güral'dan anlamlı paylaşım...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Emre Güral'dan anlamlı paylaşım...
A
a

Eskişehirspor'un tecrübeli futbolcusu Emre Güral, Çanakkale Zaferi'nin 104. yıldönümü dolayısıyla sosyal medyadan paylaşımda bulundu.

Sütiş Eskişehir
Bugün 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi'nin 104'üncü yıl dönümü. Bu önemli günde Eskişehirspor'un başarılı futbolcusu Emre Güral duygulandıran bir paylaşım yaptı. Es Es'in tecrübeli oyuncusu Emre Güral, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi'nin 104'üncü yıl dönümü dolayısıyla kişisel sosyal medya hesabından anlamlı bir fotoğraf ve yazı paylaştı. "Ne kadar karalarsan o kadar net görünür" yazısı ve Atatürk silüetini olduğu fotoğrafa "Senin sayende bu topraklar VATAN oldu ATA'm" ve "18 Mart Çanakkale Zaferi kutlu  olsun" yazılarının olduğu paylaşım beğeni topladı.

İşte Emre Güral'ın paylaşımı...

emre güral atatürk
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
İsmail es es li 18 Mart 2019 20:42

Emre kardeşim hepimizin Çanakkale şehitler günümüz kutlu olsun Allah'a hamd olsun bu vatan bizim için çok önemli kimimiz futbolcu kimimiz Asker kimimiz polis kimimiz işçi çiftçi hepimiz biriz 15 yıl önce gittim Atatürk ve silah arkadaşları nın savaştığı yerler dün gibi taze ancak bakımsız idi gecmisimizi bugün umuzu ve geleceğimizi ve orada ve tüm yurtta tamir ettiren ve onurlandıran devlet büyüklerimiz den Allah razı olsun orada kilitbahir kalesi 700 yılı fatihin yaptırdığı ve anlamı turklerin gücünü ve büyüklüğünü göstermuktedir eskisehirsporumuzda senle gurur duyuyorum gol sonra gelir önce vatan Allah cumhurbaşkanı miz Recep Tayyip Erdoğan dan da razı olsun

4 0 Cevap Yaz
Recep Tayyip 18 Mart 2019 17:32

teşekkürler Emre Güral... biz Eskişehirliler sporcunun zeki , ahlaklı ve Atatürk'çü olanını severiz..

1 7 Cevap Yaz
eseslee 18 Mart 2019 15:52

bizde gol/goller atsanda onları paylaşsak nasıl olur emreciğim?

1 5 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi