Emre Güral: Şartlar oluşursa...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Emre Güral: Şartlar oluşursa...
A
a

Eskişehirspor'un golcü futbolcusu Emre Güral, Radyospor'dan Salim Manav'a açıklamalarda bulundu.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Emre Güral, “Bu Ligde herkes herkesi yenebilir. Kötü günleri geride bırakıp Eskişehirspor'u ait olduğu yere çıkartacağız” dedi. 

“Kötü bir serinin ardından son iki maçta 6 puan aldık” diyen golcü futbolcu “Şanssızlığımızı kırdık. Ümreniyespor deplasmanına 3 puan için gidiyoruz. Osmanlıspor gibi bir takımı deplasmanda yenen bir Eskişehirspor, Ümraniyespor’u da neden yenmesin. Güzel bir galibiyet serisi yakaladık ve devam ettirmek istiyoruz. Takım olarak iyi çalışıyoruz. Rakibimizi iyi analiz ettik. İstanbul’a beraberlik için değil kazanmak için gideceğiz” dedi.

Ligin kalan maçları için puan hedefi belirlemediklerini belirten Güral, “Biz maç maç gitmek istiyoruz. Bu ligde herkes herkesi yenebilir. Eskişehirspor her zaman maçlarına 3 puan için çıkan bir takımdır. Biz alabildiğimiz en yüksek puanı alarak sezonu tamamlamak istiyoruz” ifadelerini kullandı.

30 yaşındaki forvet, “Kariyerimde tekrar yükselişe geçmek için Eskişehirspor’u seçtim. Her şey de istediğim gibi gidiyor. Sezon sonunda nasıl bir karar alırım henüz düşünmedim. Eskişehir ve Eskişehirspor ile bir gönül bağım var. Fuat Çapa ile aramızda çok iyi bir dostluk var. 1 yıl daha sözleşmem daha var. Şu anda tamamen Eskişehirspor’a katkı sağlamaya odaklanmış durumdayım” diye konuştu.

"Eskişehirspor camiası Süper Lig'e ait bir camia” diyen Emre Güral, “Her zaman en iyisini hak ediyor. İnşallah bu kötü günleri geride bırakıp Eskişehirspor'u ait olduğu yerlere çıkartacağız. Süper Lig'in de Eskişehirspor gibi kulüplere ihtiyacı olduğunu düşünen bir insanım” ifadelerini kullandı.

“ŞARTLAR OLUŞURSA BAKARIZ”

Emre Güral, “Almanya Bundesliga kulüplerinden ciddi teklifler almıştım ancak o zamanki kulübüm beni bırakmamıştı. Yurt dışında oynamak henüz kısmet oldu. 30 yaşına geldim artık gidip oynamam diye bir şey yok. Şartlar oluşursa tekrar oturup bakarız. Ben sınırları zorlamayı seven birisiyim. Her şey nasip kısmet meselesi” diye konuştu.

“POTANSİYELİ YÜKSEK OYUNCULAR”

Eskişehirspor'da ciddi anlamda yetenekli genç oyuncuların bulunduğunu söyleyen deneyimli golcü, “Özellikle Mehmet Özcan ve Cemali Sertel isimleri ön plana çıktı. İkisi de ilerleyen yıllarda Avrupa kulüplerinde rahatlıkla forma giyebilirler. Cemali'nin bonservisini Başakşehir aldı. Mehmet Özcan ile ilgilenen ciddi kulüplerin olduğunu duyuyoruz. Takımımızda potansiyeli yüksek oyuncular da var. Bu takımdaki gençleri tüm futbolseveler takip ediyor ve biliyor. Yakaladıkları performans ortada. İnanıyorum ki ikisi de çok iyi yerlere gelecektir” dedi.

“HEDEFLERİ BÜYÜK BİRİSİ”

“Mehmet Özcan çok savaşçı, çalışkan ve potansiyelli bir oyuncu” diyen Güral, “Hedefleri büyük birisi. Lille ve Beşiktaş'ın ilgilendiğini duyduk ve basından okuduk. Mehmet Özcan çok mütevazi bir futbolcu. Önemli bir yetenek. Emre abisi olarak Beşiktaş'a gitmesinden ziyade Avrupa'da Lille gibi takımlarda forma giymesini isterim. Orada kendisini daha çok geliştirebilir ve çok daha iyi yerlere gelebilir” şeklinde konuştu.

“DÜNYA AJAX GERÇEĞİNİ KONUŞUYOR”

“Türk futbolunun altyapıya ciddi önem vermesi gerekiyor” diyen Emre Güral, “Avrupada büyümüş birisi olarak söyleyebilirim ki bizim yerli oyuncularımız ciddi yetenekli oyuncular. Sabırlı olarak doğru bir şekilde yetiştirilirlerse ciddi yıldızlar çıkartabiliriz. Almanya, Hollanda gibi ülkelerde doğru sistem ve eğitim olduğu için birçok yıldız yetiştiriyorlar. Bizim de bu şekilde davranmamız gerekiyor. Bugün bütün dünya Ajax gerçeğini konuşuyor. Ajax gibi takımlar doğru sistem ve doğru eğitimin sabırlı bir şekilde işlenmesi ile sağlanıyor. Ajax'ı Tottenham karşısında favori görüyorum”ifadeleriyle sözlerini noktaladı.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Baki 20 Nisan 2019 00:31

Emre Güral ben burayı atlama tahtası olarak kullanıyorum Şartlar oluşursa beni isteyen bir kulüp olursa çekip giderim demek istiyor..

1 1 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi