Ahmet Ataç 15 02 2024

Emre Güral, olaylı basın toplantısında konuştu!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Emre Güral, olaylı basın toplantısında konuştu!
A
a

Eskişehirspor’un forvet oyuncusu Emre Güral, Osman Taş’ın yaptığı basın toplantısında açıklamada bulundu. Emre, “Hoca ile başkan arasında yaşananlar bizi ilgilendirmiyor. Biz sahaya odaklanmış durumdayız. İyi sonuçlar alamadık bunu düzeltmemiz gerekiyor” dedi.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor haberleri

Eskişehirsporlu futbolcu Emre yaptığı açıklamada, “Ben futbolcuyum ben severek buradayım. Ben sahada her şeyi yapmak istiyorum. Son 3 haftadır istemediğimiz sonuçları aldık. Kimse şu an parayı dahi konuşmuyor. Biz kaybettiğimiz maçları düşünüyoruz. Benim burada oturmam çok doğru değil ama bunu camiamızın bilmesini istiyoruz. Fuat Çapa iyi bir insan ve iyi bir hoca. Başkan ve hoca arasında neler geçmiş bunlar bizi ilgilendirmiyor. Bizim yeşil sahaya odaklanmamız gerekiyor. Üç haftadır iyi sonuçlar alamadık bunu düzeltmemiz gerekiyor” dedi.

Deneyimli futbolcu, “Bu kulüp için hayırlısı ne olacaksa o olsun. Taraftarımız beni ıslıkladı, haklılarda. Ama buna kırılıp küsmeyeceğim. İyi bir performans sergileyip takımımı iyi yerlere taşımak istiyorum. Kulüp lisansı için de imzamı vereceğim. Geçen senede üstüme iftiralar atıldı Emre herkesi ayartıyor imza verilmemesi için diye. Ama böyle bir şey yoktu hepsi yalandı” ifadelerine yer verdi.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Namık 6 Eylül 2019 10:19

hazır olmadığın halde her maç seni oynattığı için Fuat hoca iyi bir hoca olabilirmi ?

0 3 Cevap Yaz
Semih 5 Eylül 2019 21:47

Olay iyice sidik yarışına döndü, koskoca kulübün haline bak

0 3 Cevap Yaz
şevki 5 Eylül 2019 19:35

Emrecim sen ne şiş yansın ne de kebab misali Fuat hoca iyi birisi diyorsun iyi olabilir ama teknik bilgisi yeterli değil..Elinde 40 tane futbolcu var ama hala defans yapamayan ve gol yeme rekortmeni bir takım var..

2 6 Cevap Yaz
Hakan26 5 Eylül 2019 19:17

Emre doğrusunu söyledin.Sporcu elbette maça odaklanmadı..Taraftar elbet de başarı bekliyor.Sporcular emin olsun.... taraftar oyuncularla tek yürek olmuş sahada kendileri oynuyormuş gibi delice destekliyor takımı ..galip gelmesini istiyor..Zaman zaman da çileden çıkıyor.Çünkü oyuncuların iyi performans göstermelerini istiyor.Hangi oyuncunun ne yaptığını tribünden görüyor.Kısaca oyuncular sahada kazandıkları sürece öteki sorunlar daha çabuk çözülür.

0 2 Cevap Yaz
Tekin Erdemli 5 Eylül 2019 18:38

Bu dövmeli kişilerin sporda ne işi var.barların önüne gitsinler.spordan soğuduk.

9 3 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi