Emniyet Müdüründen Sosyal Medyadan Duygu Dolu Paylaşım

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Emniyet Müdüründen Sosyal Medyadan Duygu Dolu Paylaşım
A
a

Kahramanmaraş’Ta Meydana Gelen Depremin Ardından Gönüllü Olarak Afet Bölgesine Giden Afyonkarahisar Emirdağ İlçe Emniyet Müdürü Erdal Yanık, Sosyal Medyadan Duygu Dolu Bir Paylaşım Yaptı.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Kahramanmaraş’ta meydana gelen depremin ardından gönüllü olarak afet bölgesine giden Afyonkarahisar Emirdağ İlçe Emniyet Müdürü Erdal Yanık, sosyal medyadan duygu dolu bir paylaşım yaptı.
6 Şubat’ta yaşanan Kahramanmaraş merkezli deprem felaketinin ardından Emirdağ İlçe Emniyet Müdürü Erdal Yanık bölgeye gönüllü olarak gitmek için dilekçe verdi. Dilekçesine istinaden Emniyet Genel Müdürlüğü’nün ve Afyonkarahisar Valiliği olurlarıyla 2 haftadır Kahramanmaraş enkaz kaldırma, arama kurtarma faaliyetleri, hırsızlık, yağma olaylarına karşı güvenlik tedbirlerinde koordinatör olarak görev yapan Yanık çocukların yüzünü güldürdü. Yanık çocuklarla yakından ilgilendiği fotoğraflarını kendi sosyal medya hesabından, “1999 Yalova, Gölcük, Düzce depremini yaşamış ve o bölgede görev yapmış biri olarak tecrübelerimi paylaşmak en azından çorbaya bizden de biraz tuz katmak adına depremden hemen sonra dilekçe verip hızla yola çıktık. Enkaz kaldırma çalışmaları hızla devam ediyor ve normal hayata dönüş biran önce gerçekleştirilecek. Bu kargaşadan çocuklarımızın etkilenmemesi için yüzlerini güldürmeye, yanında olduğumuzu hissettirmeye çalıştık. Allah Türk milletinin yardımcısı olsun” sözleri ile paylaştı.
Kaynak : Afyonkarahisar Yerel Haberleri - İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi