Emniyet Kaçakçılara Göz Açtırmıyor

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Emniyet Kaçakçılara Göz Açtırmıyor
A
a

Afyonkarahisar Emniyetinin Duman-7 Kodlu Eş Zamanlı Operasyonuyla Kent Genelinde Şüpheli Şahısların İş Yerlerinde Yapılan Aramalarda Çok Sayıda Kaçak Tütün Ve Sahte İçki Yapımında Kullanılan Hammadde Ele Geçirildi.

Sütiş Eskişehir
Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin düzenlediği Duman-7 kodlu eş zamanlı operasyonuyla kent genelinde şüpheli şahısların iş yerlerinde yapılan aramalarda çok sayıda kaçak tütün ve sahte içki yapımında kullanılan hammadde ele geçirildi.
Operasyona ilişkin yapılan açıklamada; “Yurt genelinde kaçak sigara, puro, kıyılmış tütün, nargile tütünü ve alkollü içki satıcılarına yönelik il merkezi ve ilçelerimizde müdürlük görevlileri ile ortaklaşa ‘Duman-7’ kodlu eş zamanlı olarak operasyon düzenlendi. Operasyonda şüpheli şahısların iş yerlerinde yapılan aramalarda; 14 bin 140 adet içi tütünle doldurulmuş makaron, 65 kilogram nargile tütünü, 235 kilogram kıyılmış tütün, 90 litre sahte içki, 4 adet şişe sahte içki yapımında kullanılan anason özü, ele geçirilmiş ve operasyon kapsamında işlem yapılan şahıslara 5607 Sayılı Kanuna muhalefet suçundan adli ve idari işlem başlatılmış olup, tahkikat devam etmektedir.”
Kaynak : Afyonkarahisar Yerel Haberleri - İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi