Emizade Nine Askerleri Bu Yıl Da Unutmadı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Emizade Nine Askerleri Bu Yıl Da Unutmadı
A
a

Askerler İçin 73 Yaşına Rağmen 75 Çift Yün Çorap Ören Emizade Nine Çorapları Askerlere Ulaştırmak İçin Bilecik Valisi Dr. Kemal Kızılkaya’Ya Teslim Etti

Sütiş Eskişehir
Pazaryerili 73 yaşındaki Emizade Yalamacılar, askerlerin kışın soğukta üşümesin diye ördüğü yün çoraplar Ardahan ve Hakkâri’de görev yapan askerlere ulaştırılacak.
Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da askerler için ilerleşim yaşına rağmen 75 çift yün çorap ören Emizade nine çorapları askerlere ulaştırmak için Bilecik Valisi Dr. Kemal Kızılkaya’ya teslim etti. Emizade Yalamacılar’ı ve eşi Kadir Yalamacılar’ı makamında ağırlayan Vali Kızılkaya, içerisindeki vatan sevgisinin herkese örnek gösterilmesi gerektiğini belirterek duyarlılıklarından ötürü teşekkür etti.
Kışın karda ve soğukta görev yapan Mehmetçiklerin üşümemesi için çorap örmeye başladığını belirten Emizade Nine, her bir askeri evladı gibi gördüğünü ifade etti.
Öte yandan Emizade ninenin ördüğü yün çoraplar Ardahan ve Hakkâri’de görev yapan askerlere ulaştırılmak üzere gönderildiği belirtildi.
Kaynak : Bilecik Yerel Haberler - İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi