Emirdağ İlçe Belediyesi’Nden ’Evde Bakım Hizmeti’

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Emirdağ İlçe Belediyesi’Nden ’Evde Bakım Hizmeti’
A
a

Afyonkarahisar’In Emirdağ Belediyesi Tarafından Evden Çıkamayan Ve Yatalak Hastalar İçin Evde Bakım Hizmeti Veriliyor. Afyonkarahisar’In Emirdağ Belediyesi Tarafından Evden Çıkamayan Ve Yatalak Hastalar İçin Evde Bakım Hizmeti Veriliyor.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Afyonkarahisar’ın Emirdağ İlçe Belediyesi tarafından evden çıkamayan ve yatalak hastalar için Evde Bakım Hizmeti veriliyor.
Emirdağ Belediyesi, 56 projesi içinde yer alan bir projeyi daha faaliyete geçirdi. Sosyal ve ekonomik açıdan yoksulluk ve yoksunluk içerisinde bulunan, evden çıkamayacak durumda bulunan yaşlı, hasta, engelli ve bakıma muhtaç bireylerin kişisel bakımları, sosyal ve kurumsal yönlendirme ihtiyaçlarını ücretsiz karşılamak için “Evde Bakım Hizmet Aracı” hizmet vermeye başladı. “Evde Bakım Hizmet Aracı” tarafından; yaşlı ve engellilerin öz bakımları, saç kesimi, tıraş, tırnak kesimi, ev yada oda temizlikleri, acil alışverişleri, elektrik ve su faturalarını yatırmalarına yardımcı olmak, evlerinde sıhhi tesisat veya elektrik sorunu varsa görevli teknik eleman tamiratı ve ihtiyaç sahibi hastalara alt bezi ve havalı yatak yardımı gibi birçok hizmet sunuluyor.
Kaynak : Afyonkarahisar Yerel Haberleri - İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi