Emirdağ’Da ‘Teknolojik’ Mezarlık Yapımı Devam Ediyor

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Emirdağ’Da ‘Teknolojik’ Mezarlık Yapımı Devam Ediyor
A
a

Afyonkarahisar Emirdağ Belediyesi Tarafından İlçede Yapımına Yeni Başlanan Mezarlıkta ‘Teknolojik’ Mezarlıkta Dijital Kayıt, Numaralandırma Ve Ayrıca Gps İle Koordinatlandırma Sistemi Olacak.

Sütiş Eskişehir
Afyonkarahisar Emirdağ Belediyesi tarafından ilçede yapımına başlanan ‘teknolojik’ mezarlıkta dijital kayıt, numaralandırma ve ayrıca GPS ile koordinatlandırma sistemi olacak.
Emirdağ Belediyesi tarafından yapımına başlanan yeni kabristan çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, çalışmaları yerinde inceledi. İlçede mevcut mezarlık yerinin dolmasının ardından yeni bir mezarlık yapımına başlandı. Karacaören mevkiinde yapımına başlanan yeni kabristanın zemin iyileştirmeleri ve duvar inşaatı çalışmalarını yerinde inceleyen Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, yapılacak olan düzenlemeler hakkında talimatlar verdi. Başkan Koyuncu, “Yeni Kabristanda dijital kayıt, numaralandırma ve ayrıca GPS ile koordinatlandırma çalışmaları olacağı gibi aynı sistem şu an kullanılmakta olan kabristanlarımızda da devam etmektedir” dedi.
Kaynak : Afyonkarahisar Yerel Haberleri - İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi