Emirdağ Belediyesi Sonbahar Çalışmalarına Başladı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Emirdağ Belediyesi Sonbahar Çalışmalarına Başladı
A
a

Afyonkarahisar’In Emirdağ Belediyesi, Sonbahar Ve Kış Hazırlıkları Kapsamında Ağaç Budama Ve Çevre Temizliği Çalışmalarını Sürdürüyor.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Afyonkarahisar’ın Emirdağ Belediyesi, sonbahar ve kış hazırlıkları kapsamında ağaç budama ve çevre temizliği çalışmalarını sürdürüyor. Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, daha iyi koşullarda yaşanabilir, sağlıklı ve temiz bir Emirdağ için çalıştıklarını söyledi.
Emirdağ Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından ilçe genelinde yeşil alanlarda ve parklarda ağaç bakım ve budama, çim biçme, yabani ot temizliği, park bakım ve revize çalışmaları aralıksız sürüyor. Park ve Bahçe ekiplerince, temizlik ve çevre düzenleme çalışmalarıyla park alanları halkın kullanıma hazırlanıyor. Ekipler aynı zamanda vatandaşların can ve mal güvenliği için tehlike oluşturabilecek dalları da temizleyerek halk sağlığını da koruyor.
“Ekiplerimiz sürekli sahada”
Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin belirlenen program doğrultusunda çalışmalarını sürdürdüğünü belirterek, “Belediyemizin sorumluluğunda tüm parklarda ekiplerimiz, ağaç budama, ot biçme, yabani ottan arındırma ve çevre temizliği çalışmalarını gerçekleştiriyoruz. Ekiplerimiz sürekli sahada çalışmalarımız devam edecek. Çevremize duyarlı olarak ekip arkadaşlarımıza ve doğaya katkıda bulunan hemşerilerimize teşekkür ederim” dedi.
Kaynak : Afyonkarahisar Yerel Haberleri - İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi