Emirdağ ’Gurbetçilerini’ Bekliyor

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Emirdağ ’Gurbetçilerini’ Bekliyor
A
a

Geçtiğimiz Yıllarda Temmuz Ve Ağustos Ayında Yaklaşık 100 Bin Gurbetçiyi Ağırlayan Afyonkarahisar’In Emirdağ İlçesi Bu Yılda Eski Kalabalık Günlerini Bekliyor.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Afyokarahisar Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, her yıl yaz aylarında yaklaşık 100 bin gurbetçiyi ağırlayan ilçenin Korona virüs (Kovit-19) salgınından en az etkilenen bölgelerden birisi olduğunu hatırlatarak, “Gurbetçilerimizi bu yılda memleketlerine bekliyoruz” dedi.
Başkan Koyuncu, normalleşme süreciyle birlikte uçuşların ve sınırların açılmasıyla gurbetçilerin Türkiye’ye gelmeye başladıklarını söyledi. Başkan Koyuncu, gurbetçisiyle ünlü Emirdağ’a bu yılda binlerce hemşehlerinin gelmesini beklediklerini ifade ederek, “Memleket hasreti çeken gurbetçilerimizi, topraklarında huzur buldukları Emirdağ’ımıza davet ediyoruz. Sınırlarımız tüm hemşerilerimize açıktır. Yolda ve sınırlarda herhangi bir sorun bulunmamakla birlikte sizleri en iyi şekilde ağırlamaya hazırız. Türkiye’nin salgından en az etkilenen ve en temiz yerleşim yerlerinden birisi olan Emirdağ’ımızda gurbetçilerimiz için gerekli tedbirleri en üst seviyede almış bulunuyoruz. Hiç kimse benim gurbetçime gelmesin, diyemez, dedirtmem! Bu yıl gurbetçi hemşerilerimizi Emirdağ’ımızın girişinde ‘gurbetin başkenti’ sloganıyla karşılıyoruz” dedi.
Kaynak : Afyonkarahisar Yerel Haberleri - İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi