Emin Dağlı güven tazeledi

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Emin Dağlı güven tazeledi
A
a

EĞİT-DER Eskişehir Şubesi’nin 20’inci olağan genel kurulu gerçekleştirildi. Genel kurulda mevcut başkan Emin Dağlı güven tazeleyerek tekrar başkan seçildi.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Eğitimciler Derneği (EĞİT-DER) Eskişehir Şubesi’nin 20’inci olağan genel kurulu gerçekleştirildi. Tek listeyle gidilen genel kurulda mevcut başkan Emin Dağlı, güven tazeleyerek tekrar EĞİT-DER Eskişehir Şube Başkanı seçildi. Deprem felaketi nedeniyle Türkiye’nin olağanüstü günlerden geçtiğini belirten Dağlı, bu genel kurulda ve önümüzdeki günlerde gündemlerinin bilimsel eğitim olacağını ifade etti. Depremde yıkılan binaların ardından bilimsel eğitimin ve bilimsel eğitimle yetiştirilen mühendislerin ne kadar önemli olduğunun ortaya çıktığına dikkat çeken Dağlı, verdikleri haklı mücadelenin önümüzdeki süreçte artarak devam edeceğini kaydetti. Belde evlerinde velilerle bir araya gelecekleri programlar planladıklarını belirten Dağlı, “Depremin zararları da dahil olmak üzere velileri konuşturacağız. Düşüncelerimizi söyleyeceğiz. Veliler ile bilimsel eğitimi tartışacağız, konuşacağız. Bir program yaptık bununla ilgili. Önümüzdeki hafta başlayacağız” dedi.

EĞİT-DER Eskişehir Şubesi Yönetim Kurulu Üyeleri şu isimlerden oluştu: Emin Dağlı, Bekir Konuk, Muzaffer Deveci, Vecdet Eryıldırım, Atilla Çakır.
 
Kaynak : MELTEM KARAKAŞ
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi