81 İlden 81 Genç Afyonkarahisar’Da Buluşuyor Programı Sona Erdi

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç 81 İlden 81 Genç Afyonkarahisar’Da Buluşuyor Programı Sona Erdi
A
a

Gençlik Ve Spor Bakanlığı Tarafından Desteklenen Ve Yürütücülüğünü Afyonkarahisar Girişimci Genç Liderler Derneği’Nin Yaptığı ‘Lider Genç Kitap Kahve’ Projesi Kapsamındaki 81 İlden 81 Genç Afyonkarahisar’Da Buluşuyor İsimli Ulusal Zirve Çalıştayı Gerçekleştirildi.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından desteklenen ve yürütücülüğünü Afyonkarahisar Girişimci Genç Liderler Derneği’nin yaptığı ‘Lider Genç Kitap Kahve’ projesi kapsamındaki 81 İlden 81 genç Afyonkarahisar’da buluşuyor isimli Ulusal Zirve Çalıştayı gerçekleştirildi.
Girişimci Genç Liderler Derneği’nin ev sahipliğini yaptığı zirve kentteki termal bir otelde yapıldı. 5 günlük zirveye 81 ilden bulundukları ili temsilen 81 ayrı genç katılım sağladı. Birinci gün programı Girişimci Genç Liderler Derneği Başkanı ve Lider Genç Kitap Kahve Proje Koordinatörü Behlül Beşen yaptı. Zirve ardından 5 gün boyunca çeşitli oturum ve paneller ile devam etti. Programa Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek ile birlikte il protokol üyeleri de katıldı. Programa ayrıca Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu’da telefon bağlantısı ile katıldı.
Gerçekleştirilen program çalıştayın sonucunun ilanı ile tamamlandı.
Kaynak : Afyonkarahisar Yerel Haberleri - İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi