Emet’Te Termal Otel Yenilendi

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Emet’Te Termal Otel Yenilendi
A
a

Emet Golden Grass Termal Otel Hizmete Açıldı

Sütiş Eskişehir
Emet Termal Tesisleri, seçkin bir davetli topluluğunun katılımıyla açılışı gerçekleştirildi.
Ünlü onkolog bilim insanı ve yazar Dr. Yavuz Dizdar’ında katıldığı açılış programı, Kütahya Evliya Çelebi Mehteran takımının ilçe Hükümet Konağı önünden tesislere uzanan caddedeki yürüyüşü ile başladı.
Emet Golden Grass Termal önünde düzenlenen açılış törenine bir dönem ilçede Kaymakamlık yapan ve vali yardımcılığından emekli olan Halis Aslan, Emet Kaymakamı Hasan Çiçek, Emet Belediye Başkanı Hüseyin Doğan, AK Parti Kütahya İl Başkan Yardımcısı Mücahit Köksal, siyasi parti başkanları, oda başkanları ve STK temsilcileri, esnaf ve vatandaşlar katıldı.
Kütahya Evliya Çelebi Mehteran Takımı’nın otel önünde kısa konserinin ardından törenler saygı duruşu ile başladı. Açılışta konuşan Emet Belediye Başkanı Hüseyin Doğan Emet’in termal turizmde yeni bir döneme girdiğini belirterek,” Bor, termal ve doğal güzellikleriyle ünlü ilçemizde açılışına katıldığımız termal tesislerimiz ilçe halkımızın gözbebeğidir. İşletmecilerimize hayırlı olsun dileklerimizle bol kazançlar diliyoruz. Belediye olarak termal tesislerimizin sağlıklı işlemesi adına gerekli alt yapı çalışmalarını sürdürüyoruz. Bundan sonrada belediye olarak üzerimize düşeni yapmaya devam edeceğiz. Termal tesislerimizin büyümesi, termal yatırımlarının artması için yerel yönetim olarak daima çalışma içerisindeyiz. Termal zenginliklerimiz vasıtası ile yöremize gelen turistlerimize yöresel lezzetlerimizi etkin tanıtma, doğal güzelliklerimiz ve doğa turizmine yönelik tesislerimizi de daha etkin kullanma hedeflerinde ilerliyoruz. Ben tekrar tesislerimizin başta işletmecilerimiz olmak üzere ilçemiz bölgemiz ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
Kaynak : Kütahya Yerel Haberler - İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi