Emet Ormanlarında İnceleme

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Emet Ormanlarında İnceleme
A
a

Emet Ormanlarında İnceleme

Sütiş Eskişehir
Kütahya Orman Bölge Müdürü Hasan Keskin, Emet Orman İşletme Müdürlüğü Çavdarhisar ve Avdan Orman İşletme Şefliklerinde incelemelerde bulundu.
Karaçam tabi tensil sahaları, gençlik bakımı ve sıklık bakımı bölmelerinde yapılan çalışmaları yerinde gören Bölge Müdürü Hasan Keskin; İşletme Müdürü Mustafa Ertekin ve Orman İşletme Şeflerinden yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler aldı.
Yaşlı ormanları gençleştirmek için yapılan tabi tensil çalışmaları sonrası sahaya gelen yeni fidanların mutluluk verici olduğunu belirten Bölge Müdürü Hasan Keskin, ’’Emeklerimizin karşılığını aldık, ormanların kendini yenilemesi ve gençleşmesi için yoğun şekilde çalışmalarımız sürüyor. Ormanlarımızı planlı müdahalelerle iyileştirebilmek ve ağaçların bireysel yaşamlarını en iyi şekilde sürdürebilmesi için gereken ortam sağlayabilmek için elimizden geleni yapıyoruz. Aynı zamanda meşcere kuruluşunu, büyüme ve gelişmesini işletme amacına en uygun yolda düzenlemek için de itina ediyoruz. Gelişme çağları itibariyle gençlik çağında yapılmakta olan gençlik bakımı ile sıklık çağında yapılmakta olan sıklık bakımı çalışmalarını inceledik’’ dedi.
Bölge Müdürü Hasan Keskin’e arazi programında Kütahya Orman Bölge Müdür Yardımcıları Mustafa Arpacı ve Halil Karademir eşlik etti.
Kaynak : Kütahya Yerel Haberler - İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi